2018. február 26. hétfő, Edina
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-8°C
-6°C
Tiszta / -8°C
k / -6°C
sze / -5°C
Rádió 7 hírei
Tudósító | 2017-03-20 14:00:53

Fit nappal vár Makó!

Fit napot rendeznek március 26-án, vasárnap Makón, az Erdei János Városi Sportcsarnokban. A változatos sportesemények mellett ingyenes állapotfelmérések is várják a részt vevőket.

Fit nappal vár Makó!

Idén 105 éves Makó szervezett sportélete, a vasárnapi esemény is ennek a programsorozatnak lesz a része. Előző héten például a technikai motorsport kedvelőinek rendeztek idény-nyitó felvonulást, március 26-án pedig az aktív, szabadidős mozgásé lesz a főszerep.

„Elsősorban a hölgyekre gondoltunk ezzel a rendezvénnyel, természetesen nem kizárva a részvételből az urakat sem. 14 órakor nyitjuk meg az Erdei János Városi Sportcsarnok kapuit, és az első foglalkozás 14.30-kor veszi kezdetét, amely egy zsírégető – alakformáló óra lesz, Rozsnyai Renáta vezényletével. 15.30-tól a karate elemeket is tartalmazó nippon zengón vehetünk részt, amelyet Brezovai Sándor és Alexa tart majd, és végül 16.30-kor egy „double impact” nevű program várja az érdeklődőket Wéber Nóra és Tóth Szabolcs Alex prezentálásában” – ismertette a fit nap sporteseményeit Márton Imre, a makói Erdei János Városi Sportcsarnok ügyvezető igazgatója.

Fit nappal vár Makó!

Márton Imre

A testmozgás mellett egészségügyi állapotunkról is tájékozódhatunk, a program ideje alatt a Makói Egészségfejlesztő Iroda vérnyomásmérést, BMI számítást, testzsír százalék megállapítást, dohányosoknak CO mérést végez.

Az ingyenes programokon való részvétel nem kötött előzetes regisztrációhoz.

 

Ács Helga