2018. február 21. szerda, Eleonóra
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
2°C
1°C
Eső / 2°C
cs / 1°C
p / 2°C
Gazdaság és Politika
Megyeri József | 2017-01-27 11:03:06

Felpörögnek a kamara klubrendezvényei

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Humán Klubjának január 11-én szerdán tartott évindító eseményével kezdték meg idei munkájukat a gazdasági önkormányzat szakmai klubjai.

A megye vállalkozásai összesen 6 szakmai csoport rendezvényei közül választhatnak. A kamara közösségi programjainak célja nem más, minthogy ötleteket és megoldásokat adjanak az interaktív foglalkozások résztvevőinek. Nekik az őket leginkább érintő témákban tartott előadások meghallgatása mellett kérdéseik feltevésére, és kapcsolatépítésre is lehetőségük nyílik.

Digitális forgalomnövelés kereskedők, szolgáltatók részére? Igen! erről szólt a CSMKIK Informatikai és Logisztikai Klubjának 2017. január 24-én tartott ülése, ahol a résztvevők egy innovatív rendszeren keresztül tudhatták meg, hogy, hogy hogyan állítható a digitalizációs technológia vállalkozásuk szolgálatába. Az innovatív megoldásról Sipos László, a Go!Store megálmodója tartott előadást.

Felpörögnek a kamara klubrendezvényeiFotó: Archív (CSMKIK)

A kamara Kommunikációs és Reklámklubja 2017. január 31-én 14 órakor tartja első idei rendezvényét. A gazdasági önkormányzat ingyenes eseménye egyebek mellett arra a kérdésre is igyekszik megoldást találni, hogy mit kell tudni ahhoz, hogy eredményesen tudjunk árajánlatot kérni nyomdai és grafikai anyagok elkészítésére? A program előadója Barta Tamás, a Print and Production Kft. ügyvezetője lesz, aki különleges kiadványokkal felszerelkezve mutatja be a nyomdai lehetőségek tárházát.

A tavaly újjáalakult Számviteli Klub első rendezvénye óriási érdeklődésre tartott számot a számvitel és a pénzügy területén dolgozó szakemberek körében. A klub 2017. február 1-én 9:30-kor kezdődő újabb rendezvénye ismét jó konzultációs fórumként szolgálhat, hiszen egyebek mellett a 2017-es bevallások, a KATA és a KIVA bevallásának változásai, valamint a családi adókedvezmény áll majd a program középpontjában. A résztvevők első kézből, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársaitól kérdezhetnek a témában a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara önkéntes tagvállalkozásainak ingyenes rendezvényen.

A gazdasági önkormányzat Ipari és Innovációs Klubja 2017. február 7-én 14 órakor tartja első összejövetelét, témája a pályázati sikeresség. A programon gyakorlati tanácsokat kaphatnak a pályázók, de igyekeznek kedvet csinálni azoknak is, akik még nem pályáztak. Emellett a szakértők belföldi és külföldi források kerülnek terítékre szakértők bemutatásával. A rendezvény nyitóelőadása a a céltudatos tervezés és a tervszerű célkitűzés gyakorlatáról szól majd.

Forrás: CSMKIK