2017. november 22. szerda, Cecília
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
6°C
8°C
Felhős / 6°C
cs / 8°C
p / 7°C
Külföldi Hírek
Szabó Viktor | 2017-11-08 08:34:48

Ezért ne repüljünk megcsalt feleségünkkel

Kényszerleszállást hajtott végre vasárnap a Quatar Airways egyik járata, miután egy nő a felszállás után belekukkantott alvó férje telefonjába, és ott botrányos információkra bukkant.

Az iráni nő alvó férje ujjlenyomatával oldotta fel házastársa telefonját, majd átnézte a férfi beszélgetéseit és képeit, így jött rá, hogy megcsalta. Akkora botrányt rendezett, hogy a Dohából Baliba repülő gépnek kényszerleszállást kellett végrehajtania Indiában. A nő megállás nélkül ütlegelte férjét, gyermekei pedig végignézték a botrányos jelenetet – írja a Sky News a Hindustan Times jelentéseire hivatkozva.

Ezért ne repüljünk megcsalt feleségünkkel

A gép személyzete megpróbálta megnyugtatni a nőt, de nem jártak sikerrel, ezért az egész családot letessékelték Chennay repterén a leszállás után. A gép a többi utassal tovább repült Balira.

A család egy napot töltött az indiai reptéren, de nem hallgatta ki őket a rendőrség. A reptér igazgatója végül elárulta egy helyi lapnak, hogy a féltékeny feleség erősen ittas állapotban volt, és meg kellett várni, amíg kijózanodik, és csak ezután szállhattak fel egy másik járatra.

Forrás: Hirado.hu