2017. november 20. hétfő, Jolán
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
7°C
3°C
Felhős / 7°C
k / 3°C
sze / 9°C
Rádió 7 hírei
Tudósító | 2017-10-20 23:59:23

Ettől Metál az esze mindenkinek

Pénteken rajtolt el tizenkettedjére a Hódstock fesztivál Hódmezővásárhelyen. Már az első nap tetőfokára hágott a hangulat a New Penna Clubban, hála az igényes élő rock, metál és blues zenéknek.

Tizenkettedik alkalommal szervezi meg a Hódstock fesztivált a Zöld Szikla Művészet- és Természetvédő Alapítvány. A metálvilla és a hatalmas buli, fontos alapelemei a fesztiválnak, ahol az élő rock és metálzene rajongói számára igazi ínyenc falatnak számító zenei felhozatal van. A buli este 6-kor Élő Rock Jamborival indult, amit 8-kor az Őrtorony fellépése követett.

Ettől Metál az esze mindenkinek

Varga Patrik, főszervező, elmondta, hogy a metál, minden korosztály számára örök értékkel rendelkezik.

"Büszkén állíthatom, hogy van olyan vendégünk, aki akkor járt nálunk a Hódstockon először, amikor még írni, olvasni sem tudott."- mesélte Patrik. Megtudtuk tőle, hogy a fesztiválra a környékről és az ország több pontjáról is érkeztek zenekarok.

Ettől Metál az esze mindenkinek

A makói Shiva zenekar is fellépett a fesztiválon. Verebes István, a csapat gitárosa elmondta, hogy az elmúlt 10 évben többször is játszottak Hódmezővásárhelyen. Elmesélte, hogy csak saját zenéket hoztak a fesztiválra, ahol egyre kisebb létszámban, de mindig lelkes és jó közönség fogadja őket.

Ettől Metál az esze mindenkinek

(A Shiva zenekar, a kép jobb szélén Verebes István)

A Shiva zenekar fellépése után is folytatódott a zúzás a Hódstock fesztiválon, ugyanis a 22:00 órától a Kistópart Utca, majd az AWS és a Fatal Error csaptak a húrok közé.

Ettől Metál az esze mindenkinek

De nem csak a péntek szól a zúzásról a Hódstock fesztiválon, hiszen szombatra is remek fellépőket hívtak a szervezők. Zenélni fog a BeerTrain, a Five More Minutes, a Végletek, a LEANDER KILLS, éjfélkor pedig a FarkasVér zenekar fog a színpadra lépni a New Penna Clubban.

Ettől Metál az esze mindenkinek

n.j.