2017. december 16. szombat, Etelka
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
6°C
-0°C
Felhős / 6°C
v / -0°C
h / -0°C
Belföldi Hírek
Tudósító | 2017-06-17 11:54:17

Érzékennyé tesznek ma a csillagok

Amikor a Hold a Halak jegyében jár, álmodozóbbak, merengőbbek leszünk, és ez ma is így van. Ilyenkor nem ajánlott új dolgokba kezdeni, és a nehéz fizikai megterhelést is halasszuk más napra - ha testmozgásra vágyunk, válasszuk a jógát, úszást vagy kerékpározást.

Kos

Ha bármilyen anyagi problémája is adódott volna, most biztos lehet abban, hogy olyan helyről is érkezhet segítség, amire eddig nem is gondolt volna. Kellemes estével zárhatja a napot.

Bika

Egy régi vágyát ma végre megvalósíthatja, de csak akkor, ha nem számít senki segítségére, és csak a saját feje után megy. A saját tetterejében bízhat! Ne halogasson semmit! A párját viszont vonja be a terveibe.

Ikrek

Nagyon hatékony napnak ígérkezik a mai. Keljen fel korán! A délelőtti órák a legalkalmasabbak a fontos ügyek intézésére. Az estét töltse baráti társaságban, most ők töltik fel a leginkább energiával, jókedvvel.

Rák

Kényszerű szünetre küldhetik, vagy túl kevés a tennivalója a munkahelyén. Ne töltse unalomban az időt, használja ki önművelésre, sportra, vagy kapcsolatépítésre a váratlan szabadságot. Azt is gondolja végig, hol tölti majd a nyári szabadságát.

Oroszlán

A Hold a Halak jegyében áll. Bármit is a terve a közeljövőre, ez a megfelelő időpont, hogy átgondolja. Ma szánjon egy kis időt a lelki életére is, meditáljon, vagy ha azt nem szokott, legalább sétáljon egy nagyot.

Szűz

Túlságosan érzékeny lehet, még akkor is megsértődik, ha jogos kritika éri, vagy épp egy barátjára tesznek megjegyzéseket. Ne vegyen mindent a lelkére! A munkával azért jól halad, még előre is dolgozik egy kicsit.

Érzékennyé tesznek ma a csillagok

Mérleg

Hajlamos lehet arra, hogy túlságosan sajnáltassa magát vélt vagy valós sérelmei miatt. Kesergés helyett inkább vegye kezébe az élete irányítását. Este például menjen társaságba, főleg, ha egyedülálló, mert barátai bemutathatják valakinek.

Skorpió

Egy kellő megfontolással hozott pénzügyi döntéssel most elérheti, hogy ezentúl nagyobb anyagi biztonságban élhessen. Ne töprengjen sokat, mert lecsúszhat az üzletről!

Nyilas

Át kellene gondolnia az érzelmi kapcsolatait. Az utóbbi időben kissé zavarossá vált minden ön körül. El kellene döntenie, hogy mi, vagyis inkább ki az igazán fontos önnek, és eszerint cselekednie.

Bak

Ma valamilyen meglepetésben lehet része. Lehet ez egy apróbb ajándék, vagy egy váratlan vendég. Akárhogy lesz is, biztosan örömét leli benne. Azt azonban ne feledje, hogy emiatt nem mondhat le megbeszélt találkozókat.

Vízöntő

Túl sok feladatot terhelnek önre a munkahelyén. Ezen a hétvégén ajánlott lenne átgondolnia, hogy meddig érdemes húznia az igát. Ha úgy látja, megéri, akkor jó, de ha a javadalmazása csökken, akkor el kell gondolkodnia.

Halak

Egy kisebb probléma keserítheti meg a napját. A megoldáshoz legjobb, ha segítséget kér, ha még annyira utálja is az ilyesmit. Egy talpraesett szomszéd  lehet a megmentője.

Forrás: astronet.hu