2018. február 25. vasárnap, Géza
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-5°C
-5°C
Felhős / -5°C
h / -5°C
k / -5°C
Rádió 7 hírei
Soós Kata | 2018-02-07 14:37:22

Erdélyi ízei az Emlékpont Kávézóban

Megérkezett a Mics Food a hódmezővásárhelyi Emlékpont kávézóba. Annyira különleges ez az étel, hogy még szinte sehol sem lehet kapni Magyarországon, csak elvétve néhány helyszínen. Vásárhelyen azonban teljesen egyedülálló, főleg akkor, ha egy finom kávé és koncert mellett fogyasztjuk el.

Erdélyi ízei az Emlékpont Kávézóban

A Mics Food Szolnokról jutott el Hódmezővásárhelyre, egy Franchise rendszer részeként. Régóta várták már, hogy megérkezzenb az Emlékpont kávézóba ez az étel, és hétfő óta már kapható is. Többféle formában kapható a Mics, lehet hamburgerként és hotdogként is fogyasztani, de választhatunk Mics tálat is, ami nagy adag, és jól lehet vele lakni. Különleges szószok is várnak azokra, akik megkóstolják ezt az ételt, úgy, mint a tárkonyos mustár, vagy a hagymás csípős ketchup.

Az Emlékpont kávézó különlegességét már eleve borítékolja a helyszín. Ez a hely egy múzeumban található, azonban nem kell azt gondolni, hogy emiatt túlságosan komoly, vagy dekadens a légkör. Pont ellenkezőleg. Az Emlékpont kávézó egy vidám hely, ahol minőségi italok mellett tölthetjük el a szabadidőnket. Rengeteg fajta kávé közül választhatunk, minimum húsz féle képen tudják elkészíteni kedvenc koffeines (vagy épp mentes) frissítőnket. Emellett nagyon sokféle tea vár ránk a hűvös napokon.

Most már a kávét és a teát kiegészíti a Mics food, a hús pedig szójamentes, így alapvetően egészséges is. A programok továbbra is érdekesek lesznek, február 16-án a Timeless együttes lép, majd április 27-én a Coco Bongo varázsol egzotikus hangulatot a kávézóba.

Erdélyi ízei az Emlékpont Kávézóban

Ha reggelizni szeretnénk, hétköznap már reggel 7 órától beülhetünk a kávézóba. Hétfőtől csütörtökig 7-20 óráig, pénteken-szombaton 7-22 óráig, vasárnap pedig 8-17 óráig tartanak nyitva. Asztalt is foglalhatunk - koncertekre érdemes előre biztosítani a helyünket, a telefonszám: 20/ 324-5585. Kisebb rendezvényekre is van lehetőség, de inkább állófogadás jelleggel. Az Emlékpont Kávézó facebook oldalán folyamatosan értesülhetünk a programokról, az újabb finomságokról és az akciókról is.

sk