2018. január 21. vasárnap, Ágnes
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
0°C
Felhős / 1°C
h / 0°C
k / -1°C
Sport
Soós Kata | 2017-10-03 18:49:55

Elképesztő lehetőség a vásárhelyi boxolóknak

A Hódmezővásárhelyi Box Klub húsz gyermekkel indulhat útnak Siófokra, egy jótékonysági boxtábor keretében ezen a hétvégén. Szalkai Edina elnök és vezetőedző munkásságára Rostás Árpád ökölvívó, vándorasztalos figyelt fel, aki fiataloknak szervez edzőtáborokat, a vásárhelyiek közül többen, most először látják majd a Balatont.

Elképesztő lehetőség a vásárhelyi boxolóknak

Rostás Árpád, aki remek ökölvívó a mai napig úgy szolgálja az ökölvívást, hogy fiataloknak szervez boxtábort. „Árpádot Hranek Sanyi által ismertem meg, akit remek ökölvívóedzőnek tartok. Árpáddal személyesen még nem találkoztam, de a tábor szervezése közben többször beszéltem vele, jó érzéssel töltött el, hogy tisztel munkásságomért és örülök, hogy jutalmazza, a klubbom tagjait és Siófokon ellátja őket.” – árulta el Szalkai Edina.

Elképesztő lehetőség a vásárhelyi boxolóknak

Remek programokat tartogat a sportolóknak a box mellett a tábor. Pénteken az Országházat látogatják meg Budapesten, ezt követően Siófokon hajókirándulás, és Caramel koncert is színesíti az eseményt.

Elképesztő lehetőség a vásárhelyi boxolóknak

Szalkai Edina hozzátette, hogy próbál minden lehetőséget megragadni, hogy a vásárhelyi fiatalok sportoljanak, merjék kipróbálni, és űzni ezt a sportot. Továbbá azt is fontosnak tartja, hogy hátrányos helyzetű gyerekek ne kallódjanak el.

sk