2017. december 15. péntek, Valér
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
6°C
4°C
Eső / 6°C
szo / 4°C
v / 0°C
Közélet és Művelődés
Tudósító | 2017-06-16 17:56:20

Elbúcsúztak az Almásitól - Galéria!

Két nyolcadikos osztály, összesen 56 diák vett végső búcsút pénteken a makói Almási iskolától. Az alsóbb évfolyamosok nem csupán virággal, hanem idézetekkel, jótanácsokkal is elköszöntek a végzősöktől.

Elbúcsúztak az Almásitól - Galéria!

A búcsú sohasem egyszerű, így a Makói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Almási Tagintézményének nyolcadikosai is fájó szívvel járták körbe pénteken utoljára a termeket, folyosókat. Ezt követően az udvaron tartott ünnepségen köszöntek el tanáraiktól, fiatalabb iskolatársaiktól.

Elbúcsúztak az Almásitól - Galéria!

Görbe Sándor

- Kicsit fura volt, hogy ez volt az utolsó napom az Almásiban, de szeptembertől vár a középiskola - árulta el Görbe Sándor. A nyolcadikból elballagó fiú a József Attila Gimnáziumban tanul majd tovább, mivel megkapta az értesítést, hogy felvették. A suli mellett azért szorítani fog időt a sportra is, hiszen rendszeresen jár edzőterembe, s ezen kívül fut is. A másik kedvence a kulturált vitatkozás, így tagja az Almási Disputa Körnek. - Attól, hogy már nem vagyok almásis, a körbe a későbbiekben is vissza fogok járni - tette hozzá Görbe Sándor.

Elbúcsúztak az Almásitól - Galéria!

- Két osztályból összesen 56 diákunk ballagott el pénteken - nyilatkozta Borkáné Dudás Mónika. Az intézményvezető beszédében kitért arra, hogy az iskolában eltöltött nyolc esztendő minden pillanata megmarad a gyerekekben, s további életük során is elkíséri őket, bárhová is kerüljenek. A ballagáson az önkormányzat nevében Czirbus Gábor alpolgármester és Kovács Sándor települési képviselő vett részt.

Elbúcsúztak az Almásitól - Galéria!

A ballagók névsora, 8.a osztály: Balázs Alexandra Erzsébet, Balázs Erik, Bódi Martin, Bojtos Norbert, Dékány Szimonetta, Doktor Tibor, Erdélián Zoltán, Farkas Dorián Péter, Fazekas Ákos Gergő, Fazekas Róbert, Görbe Beatrix, Görbe Sándor, Gyenge Vivien, György József, Kádár Dávid Vencel, Koczkás Benedek, Kocsis Zsuzsanna, Kucsora Klaudia, Lovai Attila, Lőrincz Emma, Lőrincz Kata, Miskolczi Nándor, Molnár Alexandra, Ramotai Cintia, Rikács Eszter Imola, Sándor Erik, Stefanik Bianka Ráhel, Széll Vanda Noémi és Vincze Alexandra. Osztályfőnök: Szabó Attiláné.

Elbúcsúztak az Almásitól - Galéria!

8.b osztály: Borka Marcell, Gera Balázs, Győri Imre, Hajdú Bence, Hajnal Róbert, Hévézi Botond Sándor, Horváth Pilár, Kádár László, Kaprálik Tibor, Karácsonyi Dániel Tamás, Kósa Kiara, Kovács Gábor, Kozma László, Marias Vanessza Titanilla, Pál Rebeka Anna, Pohl Norbert András, Szűcs Zoltán, Takács Dániel Péter, Takács Dóra, Tokai Réka, Varga Anasztázia, Varga Cintia, Varga Kira Mercédesz, Varga Noel Márk, Varga Regina, Víg Dávid és Vincze Kevin Olivér. Osztályfőnök: Lehoczki Istvánné és Vezsenyi László.

Munkatársunktól. K.