2018. február 21. szerda, Eleonóra
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
3°C
1°C
Eső / 3°C
cs / 1°C
p / 2°C
Sport
Soós Kata | 2017-05-11 08:42:43

Egyenlítene a Kosársuli

Szombaton 18 órakor hazai környezetben vágna vissza a két héttel ezelőtti, igencsak sima vereségért a Vásárhelyi Kosársuli az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC-nak. Az NBI B csoportos bajnokság felsőházában harcoló kék-sárgáknak mindenképpen győzniük kell, ha versenyben akarnak maradni az 5. hely megszerzéséért. A találkozó emiatt igencsak izgalmasnak ígérkezik, de már csak azért is érdemes lesz ellátogatni a Hódtói Sportcsarnokba, mert a szurkolók már csak mindössze kétszer láthatják kedvenceiket ebben a szezonban.

Egyenlítene a Kosársuli

A győriek legutóbb igencsak lehengerlő produkciót mutattak be hazai pályán: gyakorlatilag már a félidőre eldőlt, hogy ki örül a végén. Öt játékosuk is 10 pont fölött dobott, ketten pedig csak épp hogy elmaradtak ettől a teljesítménytől. Leginkább Puszta, Nárai, Baruta és Kovács ficánkolt. Az utolsó periódusban pedig már annak is örülhetett Csaplár-Nagy Ervin, hogy magabiztos vezetésük tudatában az összes játékosukat pályára küldhette.

Az ő semlegesítésükre valami új dolgot kell kitalálnia a vásárhelyieknek, akiknek eddig nem igazán jött ki a lépés a playoff-ban. A bivalyerős Veszprém ellen nem igazán volt esélyük a győzelemre, a Győr otthonában azonban némiképp meglepetés volt a méretes zakó. Ennek ellenére nem kell félteni Utasi Gábor fiait, akik az idényben már többször bizonyították, hogy vert helyzetből is talpra tudnak állni. A vezetőedző szerint most is erre készülnek, az egyenlítés után pedig ismét minden nyitott lesz. Igaz ahhoz, hogy a következő körben az 5. helyért küzdhessenek, a Rába-parti városban kell kiizzadniuk a továbblépést.

A Kosársuli–Győr rangadót tehát 2017. május 13-án szombaton 18 órakor rendezik a Hódtói Sportcsarnokban, ahová a belépés az MMBF Földgáztároló Zrt. jóvoltából továbbra is ingyenes.

Forrás: Martonosi János