2017. december 18. hétfő, Auguszta
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
-2°C
Felhős / 1°C
k / -2°C
sze / -2°C
Reklám
Fazekas Gábor | 2016-12-20 08:33:42

Egy társ, akire bármikor számíthatunk

Az életnek megvannak a maga fázisai. Különböző események alkotják az emberek életének fordulópontjait. Ilyen esemény lehet például egy iskolai ballagás, vagy egy diplomaosztó. Általában az emberek ilyenkor kifelé azt mutatják, hogy könnyedén túllépnek ezeken az eseményeken, azonban mégis ha csak egy pillanatra is, de visszaemlékeznek az eltöltött időre, hiszen mégiscsak éveket töltöttek el az adott intézmény falai között.

Az évek alatt megannyi élményt szerezhet bárki, azonban a nehézségekre is jó szívvel lehet visszagondolni. Vannak, akik könnyebben túllendülnek azon, hogy életük szakasza lezárult, azonban nem mindenki nyitott az újdonságokra, és így több idő is eltelhet, mire valaki megszokja azt a tényt, hogy a nagybetűs életben kell mindennap helytállni.

Diplomaosztó után, álláskeresés előtt jól esik az embernek egy ajándék, amivel kifejezhető, hogy új időszámítás jön az életében. Ezek az események számunkra nagyon fontosak, és az is mérvadó, hogy ezeket a pillanatokat megosszuk barátainkkal, családtagjainkkal. Napjaink rohanó világában sajnos bármi előfordulhat, és közbejöhet, ami meghiúsíthatja célunkat, például eljutni a gyermekünk, vagy barátunk egy fontos eseményére. A digitalizáció már hatalmas teret hódított magának, de a technika ördöge a legváratlanabb helyzetekben is cserben hagyhat bennünket.

Általában, mint minden, időhöz van kötve. Nincs ez másképpen az eseményekkel sem. Amennyiben váratlan helyzetekben találjuk magunkat, és sietünk valahová, azért szeretjük tudni, hogy hányadán is állunk az idővel. Nem mellesleg egy kiváló ajándékot is illik vásárolni az ünnepeltnek. Most két legyet üthet egy csapásra. Egy karóra bárhol és bármikor jó szolgálatot tehet a számunkra. Tulajdonképpen olyan, mintha a másik felünk lenne. Jóban-rosszban velünk lehet.

Egy társ, akire bármikor számíthatunk

Napjainkban nagyon nehéz követni a stílust. Egyébként a karórák még ma is nagy népszerűségnek örvendenek. Nézzünk szembe a ténnyel, egy jó órára mindig szükségünk van, illetve rengeteg mindent ki tudunk vele fejezni. Az üzleti életben presztízs értéknek számít, de a mindennapi életben is megvan a maga szerepe. Így akármilyen eseményre is lehet órát vásárolni azoknak, akik fontosak számunkra. Órát, vagy hozzá illő kiegészítőt azonban megfelelő mérlegelés után érdemes vásárolni.

Valamint nálunk bármelyik óratípusból válogathat kedvére. A hagyományos típusú óráktól kezdve, egészen az okos órákig nálunk minden megtalálható. Kínálatunkban rábukkanhat Jay Baxter, Army Style, Curren, Skmei, GT férfi karóráka és Geneva, Nele Fortados, Vintage retro, Wrap Around, Omsan női karórákra, illetve kristály-esküvői ékszerekre. Továbbá NaviForce férfi karóráink közül is válogathat kedvére. Az óraszíjak típusai a következők: szövet, bőr-és fémszíj.

Óraházaink anyaga pedig fém, és rozsdamentes acél. Karóráink vízállóak, és különböző színűek, amelyek között megtalálható fekete, barna, és ezüst. Ha még inkább megadná a tiszteletet szeretteinek, az órát külön díszpárnás dobozban is odaajándékozhatja.

Ezeken felül folyamatosan bővítjük birodalmunk kínálatát az elegancia, az egyediség, és a stílus jegyében. Honlapunkon kizárólag hivatalos forrásból származó termékeket értékesítünk, melyekhez magyar garanciajegyet és használati útmutatót mellékelünk. A garancia a vásárlás napjától számított 12 hónap. Okozzon meglepetést legjobb barátjának, vagy családtagjainak egy időtálló tárggyal. Amennyiben kérdése van, bizalommal forduljon hozzánk. Birodalmunk kapuja nyitva áll Ön előtt az év minden napján, így nem kell várnia arra, hogy mikor tud időt szakítani különböző szaküzletek felkeresésére. http://www.mutatosora.hu/