2017. április 27. csütörtök, Zita
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
23°C
21°C
Tiszta / 23°C
p / 21°C
szo / 9°C
Rádió 7 hírei
Tudósító | 2017-01-11 16:23:55

Egy összetartó osztály a jégen

A Bethlen Gábor Református Gimnázium előző héten szombaton rendezte meg bálját, ami egy fontos állomás az intézmény végzőseinek életében. A hosszas próbáknak és az egész estés táncnak köszönhetően egy jó edzettségi szintet értek el a diákok, melyet most jégkorcsolyázással igyekeztek megőrizni.

Egy összetartó osztály a jégen

Szerdán a BGRG 12. A osztálya lépett a jégre, akik határozottan ügyesen rótták a köröket a vásárhelyi jégpályán. Látszódott, hogy többen nem először próbálták ki.

Egy összetartó osztály a jégen

Varga Ágnesnek sokan segítettek, hogy elsajátítsa a korcsolyázás technikáját, úgy tűnt sikerrel. A fiatal hölgy elmondta, csak az osztállyal, tanítási óra keretében látogat ki a jégpályára, de ilyenkor nagyon élvezi, hogy ezt a sportot űzheti. „Kifejezetten tetszik a mai alkalom, ugyanis testnevelő tanárunk Gabrovits Péter, aki kitűnően korcsolyázik, több trükköt és technikát is megmutat nekünk” – mesélte Varga Ágnes, az intézmény végzős tanulója.

Egy összetartó osztály a jégen

Egy összetartó osztály a jégen

Látszódott, hogy egy összetartó osztályról van szó, hiszen az egyik fotó elkészítésénél, egyre többen és többen jöttek oda, hogy egy közös képen szerepelhessenek osztálytársaikkal.

 

RV