2018. február 26. hétfő, Edina
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-8°C
-5°C
Tiszta / -8°C
k / -5°C
sze / -5°C
Rádió 7 hírei
Tudósító | 2017-03-18 11:51:12

Egy nagymama is élvezheti a hullámvasutat

Az egészen kisgyerekektől az idősekig, minden korosztály megtalálja a virtuális valóságban azt, amit élvezni tud. Kikapcsolódásra tehát mindenkinek ajánlott egy jó VR élmény a Vásárhely szívében található Hello VR Élmény – és Játékteremben. Pacskó Noémivel, a „Hello VR” üzletvezetőjével e témában beszélgettünk a Rádió 7 Családi Magazinjában.

Egy nagymama is élvezheti a hullámvasutat

Elsőként, ha arról hall valaki, hogy virtuális valóság élmény és játék, mindenkinek az jut eszébe, hogy ez biztos egy gyerekeknek szóló lehetőség. De bátran el lehet mondani, hogy független a korosztálytól. Akik a digitális társadalomba nőttek bele, hozzájuk természetesen sokkal közelebb áll, de itt a legidősebbek is találnak olyat, amit kipróbálnának.

A legszélesebb kört igyekeznek elérni a játékokkal, úgy a korosztályt, mint az érdeklődést tekintve. A legkisebb korosztálynak olyan élményt kínálnak, amik az ő a mesei világukhoz és képi világukhoz közel áll. Az idősebbeknek kimondottan élmény alapú lehetőségeket ajánlanak, ahol nézelődni tudnak.  „A tengeri, tengermélyi kalandozások, vagy amikor a virtuális valóság segítségével képzeletben elutazhat bárhova, vagy egy Grand-kanyon béli kenuzás, az egy nem mindennapi lehetőség sokak számára. Az idősebbek ezeket jobban élvezik, mint azokat az extrémebb kalandokat, amiket a fiatalok előnyben részesítenek. De igazán ez sincs kőbe vésve, hiszen láttunk olyan nagymamát, aki nagyon élvezte a hullámvasutazást, és láttunk olyan fiatalt, aki jobban kedvelte a nézelődős élményeket. Mindent ki kell próbálni, én magam sem hittem azt, hogy számomra ilyen jó élményeket fog nyújtani, attól függetlenül, hogy jócskán kiléptem a gyerekkorból” – mesélte a műsorban Pacskó Noémi.

A Hello VR keddtől, péntekig 13 és 19 óra között, hétvégén 10-től 16 óráig várja a látogatókat Hódmezővásárhelyen, az Andrássy u. 10-12. szám alatt. Bővebb információkat a weboldalukon, a www.hellovr.hu címen, illetve a 06-30-354-6571-es telefonszámon kaphatnak.

 

RV