2018. február 21. szerda, Eleonóra
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
3°C
1°C
Eső / 3°C
cs / 1°C
p / 2°C
Rádió 7 hírei
Tudósító | 2017-07-15 21:03:59

Dupla szivárvány, eső, Summer Street!

A Rádió 7 egész hónapos kitelepülésének második hete a végéhez ért. Hétfőn kezdődik a harmadik, színes programokkal teletűzdelt Summer Street hét.

Ma volt a Summer Street második hetének utolsó napja. A Rádió 7 egész júliusban élőben fogja adni Kívánságműsorát a BFMK elől. A kívánságokat szombaton Váradi Gábor teljesítette.

Dupla szivárvány, eső, Summer Street!

A szombati Summer Street sok szempontból érdekes volt, ugyanis eddig nem volt konkrét példa arra, hogy mi történik akkor, ha elkezd esni az eső.

Dupla szivárvány, eső, Summer Street!

Az arcfestők asztala pillanatok alatt biztonságos, és száraz helyre került, ahol a Rádió 7 munkatársai, Sipter Veronika, Ács Helga és Égető Réka az eső ellenére is nyugodtan folytathatták a gyermeki arcok kipingálását.

Dupla szivárvány, eső, Summer Street!

Szombaton, a hivatalos program szerint fél hatkor kezdődött volna a Kriko Gym testépítő bemutatója, ahol Szokol Borbála, 20 szoros világbajnok, és 10-szeres Európa bajnok, valamint Vásárhelyi Zoltán, 8-szoros világbajnok, és 14-szeres Európa bajnok testépítők léptek volna fel.

Dupla szivárvány, eső, Summer Street!

A fellépés apropója, hogy Szokol Borbála két hete lett ismét világbajnok Olaszországban. Párja Vásárhelyi Zoltán, szintén ezen a versenyen lett világbajnoki 4. helyezett. Borbála és Zoltán egy közös és két egyéni koreográfiát terveztek bemutatni. A műsorra a szombati eső miatt jövő héten, pénteken kerül sor.

Dupla szivárvány, eső, Summer Street!

"Egy ilyen fellépéskor a sportolók a legjobb pózaikat mutatják be egy általuk kiválasztott zenére. A páros bemutató esetében, mint amit a Summer Streeten is láthatnak majd, az a nehzezebb, hogy ott a fellépők összhangját is értékeli a zsűri" - monda el Vásárhelyi Zoltán.

Kristó Endre, a Kriko Gym és a Kriko Team vezetője elmondta, hogy a jövő hét péntekre egy szkander versennyel készülnek, amire bárki szívesen nevezhet. Az eseményt a Summer Streeten fogják megvalósítani.

"Ha már a rossz idő beleszólt a mai bemutatónkba, úgy döntöttünk, hogy megfűszerezzük majd a szkanderversenyt a testépítő, illetve a fitnesz bemutatóval. A szkanderozásra délután 5-től lehet nevezni ingyenesen. Mindenkit szívesen várunk, aki össze szeretné mérni a tudását másokkal." - tette hozzá Kirstó Endre,

Dupla szivárvány, eső, Summer Street!

A Summer Street jövőheti programjaival kapcsolatba hallgassák a Rádió 7 műsorát, valamint böngésszék a promenad.hu-t.

n.j.

Dupla szivárvány, eső, Summer Street!