2018. február 20. kedd, Álmos
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
2°C
Felhős / 1°C
sze / 2°C
cs / 3°C
Sport
Szeri Csaba | 2017-08-13 13:27:29

Döntetlennel kezdett a Makó az NB III-ban

0-0-s döntetlent játszott a Makó FC a Vecséssel az NB III Közép csoportjának nyitófordulójában.

Döntetlennel kezdett a Makó az NB III-ban

Csongrád megye bajnoka találkozott Pest megye bajnokával az NB III Közép csoportjának első fordulójában. A makóiak új stadionjukban fogadhatták a vecsésieket.

Makói szempontból nem indult könnyen a mérkőzés, nehezen lendültek játékba a hagymavárosiak. Kis híján hátrányba is kerültek a hazaiak egy szemfüles vendégtámadás végén. Makói oldalon pedig Bánóczki Dániel előtt adódott veszélyesebb lehetőség. 0-0-val vonulhattak szünetre a felek.

A fordulás után inkább a Vecsés előtt adódtak lehetőségek, viszont a vendégek is inkább pontrúgásokból tudtak veszélyeztetni. Garamvölgyin viszont ezen a napon nem sikerült kifogni.

A Makó FC a következő fordulóban a szezont döntetlennel indító HFC ellen vív megyei rangadót.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 1. forduló

Makói FC – Vecsési FC 0-0
Makó, 500 néző. Vezette: Antal Péter (Molnár Alex, Pogonyi Ferenc).
Makó: Garamvölgyi – Rakonczai, Sirokmán, Takács, Szil, Lipták, Varga R. (Tóth T., 62′), Bánóczki (Vajna, 82′), Széll, Babolek (István, 57′), Gémes. Vezetőedző: Méhes Tibor.
Vecsés: Komora – Salem, Balázs, Molnár Z., Borsi (Farkas T.,90 2′), Farkas Á., Csiszár, Lajer, Csordás (Rein, 78′), Radnai, Tóth A. Vezetőedző: Simon Antal.
Sárga: Lipták (75′), Vajna (90′) ill. Radnai (67′).

Méhes Tibor: “Igazságos döntetlen született, egy kicsit meg voltunk szeppenve. Nem kezdtünk jól, kezdésként az egy pont elfogadható. Sajnos nem azt játszottuk, amire készültünk, de ez is abból adódott, hogy bátortalanok voltunk.”

szcs
Fotó: promenad.hu archív