2018. február 21. szerda, Eleonóra
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
2°C
1°C
Eső / 2°C
cs / 1°C
p / 2°C
Rádió 7 hírei
Szabó Viktor | 2017-05-14 20:14:42

DJ Bagi újra lecsapott - Galéria!

Bagi Mátyás ismét remek zenei mixekkel és fárasztó feladatokkal várta vendégeit vasárnap, a Hódtói Sportcsarnokban.

DJ Bagi újra lecsapott - Galéria!

Az edzőtől már megszokgattuk, hogy rendesen megizzasztja azokat, akik ellátogatnak az ingyenes tréningekre. Az egy órás mozgás fontos része a zene, ami egyre nagyobb szerepet kap. A kezdetekben a muzsikáról Tóth Péter, azaz DJ. Pet, a Rádió 7 munkatársa gondoskodott, ám mára Bagi Mátyás is elsajátította a mixelés fortélyait. De hogy az edzéseken milyen zene is szokott szólni? Erről kérdeztük Tóth Pétert.

"Teljes mértékben Matyi zenei ízlését tükrözik az edzésen elhangzó dalok. Rengeteg időt tölt azzal, hogy zenéket keres, válogat. Szeret újdonságokat is játszani, és az újdonságoknak is mindig megkeresi a speciális verzióját, remixét. Gyakorlatilag saját maga alakítja ki a zenei koncepciót, és szeretne ezzel is egyedi lenni. Számomra tiszteletre méltó az, hogy sokszor több időt tölt a zenék szerkesztésével, mint egy hivatásos Dj." - mondta el Tóth Péter.

DJ Bagi újra lecsapott - Galéria!Tóth Péter

A zenélés technikai részében viszont még segítségre szorul az edző. Dj Pet olyan eszközökkel rendelkezik, amikkel tökéletes hangzást tudnak kialakítani az edzés épp aktuális helyszínén. Nem is olyan régen Dj. Lennard járt Baginál, akitől a vásárhelyi edző ellesett egy nagyon fontos elemet. Ez pedig a kontroll hangfal, amit a vasárnapi edzésen már be is vetettek, így mostmár a tréner is hallotta, amit mondott.

DJ Bagi újra lecsapott - Galéria!Bagi Mátyás és a hangtechnika

A kezdetekben több mint 10 hangfallal dolgoztak a szakemberek, mára azonban egy párra csökkent a zajládák száma. Ezek alá egy-egy mélynyomót pakolnak, így varázsolva tökéletes hangulatot az edzésekre.

DJ Bagi újra lecsapott - Galéria!

"Én otthon minden fajta zenét meghallgatok. A party zenétől kezdve a klasszikusig, ugyanis hangszeren is játszok. Az ingyenes edzésekre már régóta járok, mert jó alakot szeretnék nyárra, amit a strandon lehet mutogatni. Természetesen a hangulat is remek, és a zenék is nagyon jók. Én mondjuk el tudnék viselni több zenét a The Chainsmokerstől, hiszen őket nagyon szeretem." - tudtuk meg Jennifertől.

DJ Bagi újra lecsapott - Galéria!Jennifer

Bagi tehát nem csak a testre, hanem a zenei ízlésekre is formáló hatással van, és ha így folytatja Dj karrierjét, hamarosan egy discová válik a vasárnapi crosstraining edzés.

DJ Bagi újra lecsapott - Galéria!


Sz.Viktor