2018. február 20. kedd, Álmos
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
2°C
Felhős / 1°C
sze / 2°C
cs / 3°C
Rádió 7 hírei
Soós Kata | 2017-12-06 15:06:18

Decemberben összefonódik a kultúra a kávéval

Aki járt már az Emlékpont Kávézóban megszokhatta, hogy nem csak egy isteni kávét lehet inni, hanem mellé még minőségi zenét is hallgathatunk. Az Emlékpont kávézóban igazán hangulatos lesz a december az információkat Vincze Hajnalka, az Emlékpont üzemeltetője osztotta meg velünk.

Decemberben összefonódik a kultúra a kávéval

Az Emlékpont kávézó különlegességét már eleve borítékolja a helyszín. Ez a hely egy múzeumban található, azonban nem kell azt gondolni, hogy emiatt túlságosan komoly, vagy dekadens a légkör. Pont ellenkezőleg. Az Emlékpont kávézó egy vidám hely, ahol minőségi italok mellett tölthetjük el a szabadidőnket. Rengeteg fajta kávé közül választhatunk, minimum húsz féle képen tudják elkészíteni kedvenc koffeines (vagy épp mentes) frissítőnket. Emellett nagyon sokféle tea vár ránk a hűvös napokon.

Novemberben mozgalmas hétvégéken vannak túl a kávézó dolgozói és vendégei, és ez decemberben sem lesz másképp. Egyből december 8-án egy ismert TV-s sztár, az Ének Iskolájában felfedezett Tabatabai Nejad Flóra lesz a sztárvendég, aki a Florists nevű együttesével lép fel az Emlékpont kávézóban.

Decemberben összefonódik a kultúra a kávéval

15-én vásárhelyi fiatalokból álló együttes fog zenélni, akik a Noa Noa néven lehetnek ismertek, és a Bethlen Gábor gimnázium tanulói. Előttük fellép Lugosi Ivett, akit édesapja kísér majd gitáron. 16-án egy egyéni produkció következik, Makán Noel lép majd fel pop-rock dalokat játszva, és önmagát kíséri majd gitáron.

December 22-én a Faktor Blues Band-et látja vendégül a kávézó, 28-án pedig Bereczky Szilvia, a Szegedi Nemzeti Színház művésze hoz majd el filmslágereket és ismert dalokat.

Ha reggelizni szeretnénk, hétköznap már reggel 7 órától beülhetünk a kávézóba. Hétfőtől csütörtökig 7-20 óráig, pénteken-szombaton 7-22 óráig, vasárnap pedig 8-17 óráig tartanak nyitva. Asztalt is foglalhatunk - koncertekre érdemes előre biztosítani a helyünket, a telefonszám: 20/ 324-5585. Kisebb rendezvényekre is van lehetőség, de inkább állófogadás jelleggel. Az Emlékpont Kávézó facebook oldalán folyamatosan értesülhetünk a programokról, az újabb finomságokról és az akciókról is.

sk