2017. december 18. hétfő, Auguszta
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
-2°C
Felhős / 1°C
k / -2°C
sze / -2°C
Rádió 7 hírei
Szabó Viktor | 2017-01-10 18:15:36

Csúszós slágerek - Galéria!

A hódmezővásárhelyi jégpályán korcsolyázóknak szerencsére nem kell csendben csúszkálniuk, a Rádió 7 gondoskodik a legnagyobb slágerekről.

Csúszós slágerek - Galéria!

A jégpálya nagy sikernek örvend, nap, mint nap sokan húznak korit. A kellemes időtöltést nem csak a baráti társaságok, a család, vagy a romantikus együttlétek alapozzák meg, hanem a zenei aláfestés is emeli a sportolás fényét.

Csúszós slágerek - Galéria!

A legjobb zenékről – úgy, mint az eddigi években is – a Rádió 7 gondoskodik. A legjobb dalok összeválogatása igen nagy munka, amiről Tóth Pétert a Rádió 7 zenei szerkesztőjét kérdeztük.

Átnéztem a rádió elmúlt két és fél év zenei anyagát, és ebből próbáltam kiválogatni azokat, amik minden korosztálynak megfelelő lehet. Mivel főleg fiatalok korcsolyáznak, ezért próbáltam fiatalos, lendületes dalokat csempészni a repertoárba. Ezen felül retro dallamok is felcsendülnek, gondolva a szülőkre is.” – tudtuk meg Tóth Pétertől.

Csúszós slágerek - Galéria!Tóth Péter

A Kossuth téren hallható zenék egytől egyig megtalálhatóak a Rádió 7 kínálatában, viszont a kinti adás nem élőben megy, nem egyezik a rádió műsorával. Peti hozzátette, hogy nem jég disco létrehozása volt a cél, hanem egy kellemes háttérzenei szolgáltatás.

Csúszós slágerek - Galéria!

Karácsony előtt az ünnepekre is készült a zenei szerkesztő, negyed óránként egy karácsonyi dallam is felcsendült a korcsolyapályán, segítve ezzel a karácsonyi hangolódást.

Csúszós slágerek - Galéria!

Ilyen zenei összeállítás mellett pedig öröm csúszkálni a jégen, ahol akár ritmusra is lehet kapkodni a lábakat.

Csúszós slágerek - Galéria!

Sz.Viktor