2017. november 21. kedd, Olivér
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
3°C
9°C
Eső / 3°C
sze / 9°C
cs / 8°C
Regionális Hírek
Soós Kata | 2017-10-30 14:40:46

Családi napok a Makói múzeumban

November 2-3-4-én, Családi napra várják az érdeklődőket Makóra, a József Attila múzeumba. A programok ingyenesek, és azért rendezik meg őket, hogy az őszi szünetben is tartalmas elfoglaltságokat kínáljanak az embereknek.

Családi napok a Makói múzeumban

A november a makói múzeumban mindig az őszi szünetre hangolást jelenti, így a Múzeumok Őszi Fesztiváljának záró programjaként tartják meg a családi napokat. Már harmadik alkalommal rendezik meg a Családi Napot a Múzeumban, ahova a kicsiket és nagyokat egyaránt várják. Nem csak a tárlatokat lehet majd megnézni, hanem kézműves foglalkozásokon is részt lehet venni, és a szövés fonás rejtelmeivel lehet megismerkedni.

A gyertyamártást is ki lehet próbálni, amely természetesen az elkövetkezendő ünnepekhez kapcsolódik hozzá. Gyapjúból nemezelni is fognak, így nagyjából egy-másfél óra alatt kedves kis tárgyakat, akár egy terítőt is elkészíthetnek a résztvevők.

Az állandó kiállítások továbbra is látogathatók, köztük a Küzdelmes Évszázadok, a Skanzen, és a múlt héten megnyílt Szilvásy Nándor kiállítását is meglehet nézni a makói múzeumban.

sk