2018. február 22. csütörtök, Gerzson
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
0°C
1°C
Felhős / 0°C
p / 1°C
szo / 2°C
Sport
Tudósító | 2017-05-12 12:10:38

Címvédésre készül az Alustart Fényreklám Kft.

Szombaton tartják a HSF vándor focikupa idei fordulóját Hódmezővásárhelyen. A Magyar Fényreklámgyártók szövetsége által évente szervezett tornát tavaly, a hódmezővásárhelyi Alustart KFT nyerte, így a vándorkupával együtt, a cég a 2017-es torna rendezési jogát is megnyerte. A promenád.hu-t a tornáról Bodrogi Tibor, az Alustart Fényreklám Kft. ügyvezetője informálta.

A Magyar Fényreklámgyártók Szövetsége által alapított HSF vándorkupáért tavaly áprilisban Budapesten mérkőzött.  A döntő mérkőzésre az ALUSTART és a BÉFLEX között került sor. Kiélezett küzdelemben Hajdú Péter szépségdíjas góljával 1:0 eredménnyel végül az ALUSTART szerezte meg az  első helyezést és hozhatta haza Hódmezővásárhelyre a HSF Vándorkupát. Az eseményről, a promenad.hu beszámolóját tavalyról itt olvashatja.

A tornák célja, hogy a szakmában minőséget képviselő cégek összehozásával, fejlődjenek a vállalatok közötti kapcsolatok, valamint, hogy kialakuljon egy közös szakmai nívó. A szakmai együttműködés hazánkban még csak 3 éve kezdődött meg szövetség formájában, de idén, már a Magyar Fényreklámgyártók Szövetsége rendezhette meg áprilisban a több mint 50 éve fennálló európai szövetség tavaszi kongresszusát.

A HSF kupa hódmezővásárhelyi fordulóját, holnap, ha jó az idő, a Hódtói Sportcentrum műfüves pályáján, rossz idő esetén, pedig a Balogh Imsi sportcsarnokban tartják. A zártkörű esemény délelőtt tízkor veszi majd kezdetét. A címvédő csapat, már két hónapja készül a holnapi tornára, ahol idén 7 csapat fogja összemérni tudását, hogy eldöntsék kihez fog kerülni a vándorkupa.

Címvédésre készül az Alustart Fényreklám Kft.

n.j.