2018. február 20. kedd, Álmos
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
2°C
Felhős / 1°C
sze / 2°C
cs / 3°C
Sport
Szeri Csaba | 2017-01-10 15:23:09

Címet védtek a kisteleki focitornán

Az idei évben ötödik alkalommal rendezték meg a Pro Liga kispályás labdarúgó tornát Kisteleken. Az egy millió forint összdíjazású versenyt ismét a Buga Team nyerte meg.

Címet védtek a kisteleki focitornán

A három napig tartó tornán ez alkalommal rekordot döntött a részvétel, 16 csapat jelentkezett az ország több pontjáról is. A játékosok között ráadásul nagynevek, rutinos labdarúgók is akadtak. Részt vett a tornán Bárányos Zsolt, aki több NB I-es mérkőzésen is játszott és hatszoros válogatott. A torna gólkirálya pedig az a Bogáti Péter lett, aki jelenleg az NB II-ben játszik. Rajtuk kívül pedig a magyar strandlabdarúgó-válogatott tagja Szentes-Bíró Tamás és a jelenleg az Egyesült Államokban játszó Militár Iván is résztvevő volt.

Az izgalmas csatát hozó döntő mérkőzésen a debreceni Koroknai Autós Iskola és a túrkevei címvédő gárda, a Buga Team csaphatott össze. Előbbi együttes a GLB-t verte az elődöntőben, a Buga Team pedig a Mates Team felett aratott magabiztos győzelmet.

A túrkeveik szerezték meg a vezetést a döntőmeccsen, majd a fordulás után 3-1-re nőtt az előnyük. A debreceniek a kapust is lehozták, hogy csökkentsék hátrányukat, ám egy hátul elkövetett figyelmetlenség miatt végül 3 góllal maradtak alul. A Buga Team így megvédte címét.

I. elődöntő
GLB – Koroknai Autós Iskola 1-2

II. elődöntő
Mates Team – Buga Team 1-

III. helyért
GLB – Mates Team 3-7

I. helyért
Koroknai Autós Iskola – Buga Team 1-4

szcs
Fotó: kistelekjaras.hu