2018. január 19. péntek, Sára
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
4°C
2°C
Köd / 4°C
szo / 2°C
v / 1°C
Sport
Szeri Csaba | 2017-02-06 14:56:55

Budaörsön ikszelt a HFC

A hétvégén a Budaörs NB II-es csapata ellen játszott felkészüléséi mérkőzést az NB III-ra készülő Hódmezővásárhelyi FC. A kék-sárgák mindvégig partnerei voltak az ellenfélnek és végül döntetlent játszottak.

Budaörsön ikszelt a HFC

A Vásárhely a legutóbbi edzőmérkőzésén nyerni tudott az Algyő ellen. A hétvégén viszont egy magasabb osztályú csapat volt terítéken. A Budaörs elleni meccsen Major László tanítványai korrektül helytálltak. Nem látszott meg a csapatok közötti osztálykülönbség a találkozón.

Az első játékrész nem hozott gólt. A fordulás után azonban egy jobb oldali támadás végén Szarvas József volt eredményes.

Igaz a vásárhelyiek nem sokáig örülhettek, ugyanis perceken belül egyenlíteni tudott a Budaörs. Ezzel ki is alakult a végeredmény.

Felkészülési mérkőzésen

Budaörs – Hódmezővásárhelyi FC 1-1 (0-0)

Major László: “Abszolút egyenrangú ellenfelei voltunk magasabban rangsorolt riválisunknak. Erre a mérkőzésre már kifejezetten készültünk, a srácok frissebben mozogtak, de sajnos az utolsó tizenöt percre elfáradtunk. Azon dolgozunk, hogy legközelebb már végig bírjuk az iramot, de nagyon elégedett vagyok a mai mérkőzéssel.”

A HFC legközelebb február 8-án, szerdán játszik edzőmeccset, aznap 14 órától a Szeged 2011-Grosics Akadémia érkezik a városi stadionba.

szcs