2017. december 18. hétfő, Auguszta
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-3°C
-1°C
Felhős / -3°C
k / -1°C
sze / -2°C
Közélet és Művelődés
Tudósító | 2017-05-06 13:28:28

Búcsúzás után kezdődhet a pecázás - Galéria!

- A családdal ebéd, s ha az idő engedi, akkor irány valamelyik folyó, mert imádok horgászni! - sorolta a makói Návay iskola ballagási ünnepsége után Luncz Lili. A végzős diáklány kapta a legjobb tanulónak járó díjat, melyet az Angyalsóhaj Alapítvány fővédnökétől, Farkas Éva Erzsébettől vehetett át. Az idén először három osztálytól vettek búcsút az intézményben.

Búcsúzás után kezdődhet a pecázás - Galéria!

A 2016/2017-es tanév kihívásait igazán sikeresen vették a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Návay Lajos Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának diákjai. A szombati ballagási ünnepségen a legjobbak különféle díjakat is kaptak. A Stenger Gizella Alapítvány az idén a Stenger-díj mellett a Návay-díjat is odaítélte három diáknak: Horváth Petrának, valamint Igaz Tamásnak és Beke Dávidnak, ők ketten azért kapták meg ezt az elismerést, mert az országos szakmai tanulmányi versenyen első, illetve negyedik helyen végeztek.

Búcsúzás után kezdődhet a pecázás - Galéria!

Az ünnepségen részt vett Farkas Éva Erzsébet. - Polgármesteri juttatásából felajánlást tett, melyet Igaz Tamás vehetett át tőle - mondta Kincses Tímea, az intézmény igazgatója. Farkas Éva Erzsébet nem csupán városvezetőként volt jelen a keri ballagásán. Az Angyalsóhaj Alapítvány fővédnökeként is érkezett, s elhozta, valamint át is adta azt a díjat, mellyel a civil szervezet a legjobb diákot jutalmazta. Luncz Lili érdemelte ki ezt az elismerést.

Búcsúzás után kezdődhet a pecázás - Galéria!

A magyarcsanádi diáklány, Luncz Lili eredetileg turisztika szakra akart jelentkezni a Návayba, de az akkor nem indult, így a logisztikát választotta. - Nem bántam meg, nagyon jó az iskola, még egy évre visszajövök, s utána ezen a pályán szeretnék elhelyezkedni - tette hozzá. Arról is kérdeztük, szerinte mivel érdemelte ki a díjat, valamint mit fog elsőként csinálni a ballagási ünnepség után, a válaszait tőle itt hallja:

Búcsúzás után kezdődhet a pecázás - Galéria!

Búcsúzás után kezdődhet a pecázás - Galéria!

A ballagó návaysok, 11/1 osztály: Antal Adrienn Lilla, Fodor Gábor Richárd, Hegedűs Norbert, Herczeg Dániel Pál, Katona Szabina, Korcsog István, Kurusa Adrián, Langó Eszter, Mezei Anita, Mraznicza László, Paksi Erika, Paksi Noémi, Runák Máté Márton, Süket Fatime Noémi, Tisza Rebeka, Tokai Krisztián és Zászlós Attila. Osztályfőnök: Surányiné Bálint Zsuzsanna.

12.a osztály: Apjok Kitti, Balázs Dzsenifer Mária, Benkő Botond László, Csaian Milan Eduárd, Dóri Enikő, Faragó Bence, Frankó Melinda, Gazsó György, Gazsó Nikolett, Gonda Bianka Klaudia, Horváth Enikő, Juhász Dominik, Kocsis Laura, Kolompár Bettina, Kovács László, Lengyel Ákos Norman, Marton Anna, Mészáros Bence, Mészáros Katinka, Móra Bendegúz Előd, Nagy Zita, Orvos Klaudia Tímea, Pataki Laura Eszter, Puskás Ramón, Terhes Alexandra, Túri Roland, Varga István Martin és Vörös Attila. Osztályfőnök: Horváth Erzsébet.

12.b osztály: Bartucz Máté Barna, Bujdosó Ágnes, Deszpot Adrienn, Faragó Ádám, Gera Noémi, Hajdu Kitti, Horváth Petra, Jakobovics Márk, Joó Martina, Juhász Brigitta, Kabók Áron Balázs, Kardos Ákos, Kőszegi Attila, Krajnyák Attila Tibor, Luncz Lili, Marofka Máté, Mészáros Márk, Siska Bettina, Szikszai Luca, Szilvási Sándor, Szűcs Gergő, Vajna Martin, Varga Árpád, Villmányi-Kiss Enikő és Zsiga Roland. Osztályfőnök: Baunok Bernadett.

Búcsúzás után kezdődhet a pecázás - Galéria!

Munkatársunktól. K.