2018. január 19. péntek, Sára
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
4°C
2°C
Köd / 4°C
szo / 2°C
v / 1°C
Közlekedési és Kék hírek
Czabarka János | 2017-10-10 07:42:58

Borzalmas részletek az M5-ös balesetről

A teljes testületet sokkolta a miskolci Készenléti Rendőrség állományához tartozó határvadászok hétfői balesete. A rendőröket Kelebiáról szállította az Észak-magyarországi Közlekedési Központ autóbusza, amikor Kecskemét közelében, az M5-ös autópályán két kamionnal ütköztek.

Borzalmas részletek az M5-ös balesetről

A balesetben a sofőr és az egyik rendőr halt meg, többeknek küzde­nek az életéért. Lapinformációk szerint az egyik rendőrnek mindkét lábát amputálni kellett...

Az autópályát lezárták, több mentőhelikopter érkezett a sérültekért, de a busz sofőrjén, Gy. Eleken már nem lehetett segíteni. Több sérültet ki kellett vágni a buszból. A két áldozaton kívül összesen tizenöten sérültek meg, hárman súlyosan. A Bors szerint az egyik sérült rendőr mindkét lábát elvesztette a balesetben, az ő életéért még hétfő este is küzdöttek.

A járaton több mint egy tucat egyenruhás utazott. A busz eleje szinte felismerhetetlenségig szétroncsolódott, az ott ülő sofőrnek esélye sem volt a túlélésre. Rajta kívül Német Gergely törzszászlós is életét vesztette. Ő egy egy év körüli gyermeket hagyott hátra, írja a Blikk.

A sofőr kollégája megrendülten beszélt Gy. Elekről.

– Egy tapasztalt, lelkiismeretes, precíz ember volt, ezért is szállította ő a határvédőinket. Mind emberileg, mind szakmailag egy kiváló kollégát veszítettünk el. Egy emberként gyászoljuk – mondta a munkatárs a Borsnak.

forrás:ripost.hu