2018. február 22. csütörtök, Gerzson
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
3°C
Eső / 1°C
p / 3°C
szo / -1°C
Közélet és Művelődés
Égető Réka | 2017-11-09 07:32:23

Bika: ne akarja minden pénzét elkölteni!

Olvassa el, mit üzennek mára a csillagok!

Bika: ne akarja minden pénzét elkölteni!

Kos 03.21 - 04.20 A Hold ma az ön jegyén halad át: csodás csillagállás ez egy randevúhoz, vagy valamilyen új munkába való belekezdéshez. Az ötletességénél azonban csak a hirtelensége lehet nagyobb. Ezért különösen koncentrálnia kell, hogy be is tudja fejezni, amit elkezdett. A változékonysága a szerelemben is akkor jó, ha ez nem jelent csapodárságot. Az új ötleteit a régi kedves is értékelni fogja.

Bika 04.21 - 05.20 Kicsit örüljön annak, hogy van pénze, de azért ne akarja mindjárt mind el is költeni. Alaposan gondolja át előbb, hogy mire is lenne a legnagyobb szüksége, és azután a fontossági sorrendet betartva költekezzen. Az uralkodó bolygóját érő uránuszi fényszög nemcsak a pénzügyekben teheti meggondolatlanná önt a mai napon, de túl sokat kockáztathat szerelmi téren is. Persze, ha nincs mit veszítenie...

 

Ikrek 05.21 - 06.21 Ma győztesen kerülhet ki egy munkahelyi csatározásból, de csak akkor, ha a többet ésszel, mint erővel elvét követi. Ön intelligens, felesleges lenne lemennie egy alpári szintre. Ha ezen folyik a vita, akkor inkább fordítson hátat! Egy jó tanács: mosolyogjon, akkor is, ha a másik nem! Az erkölcsi fölény még az értelminél is többet nyomhat a latban! Legalábbis a kívülállók szemében.

Rák 06.22 - 07.22 Fortuna ma önt kegyeli az üzleti életben. Ha ma jó ajánlatot kap, bízvást vágjon bele! Az ötletességét végre pénzre is válthatja, sőt, hosszú távon is megélhetne abból, amit amúgy is szeret csinálni. A jó lehetőség természetesen nem hull az ölébe, annak utána kell járnia. Nézegessen az Interneten, vagy keresse fel a régi kapcsolatait! Egy barát is jó ötletet adhat, de lehet, hogy önnek ezért nem is kell a szomszédba mennie.

Oroszlán 07.23 - 08.23 Ön határozott egyéniség, ezért nagyon nehéz megingatni az önbizalmát. A mai napon is lesújtó véleményt mondhat önről valaki, s bár látszólag meg sem rezzen, érzelmileg mégiscsak érinti önt a dolog. Ne rágódjon magában, inkább kérje ki a kritikus véleményét: szerinte mit, és hogyan kellett volna tennie? Lehet, hogy azonnal enyhébben fog fogalmazni. Vagy kiderülhet, hogy tulajdonképpen neki sincs jobb ötlete.

Szűz 08.24 - 09.22 Uralkodó bolygója az Uránusszal áll nehéz fényszögben, nemi is csoda, hogy ideges és feszült lesz egész nap. Még inkább fokozza a kényelmetlen érzését az, hogy a váratlan események miatt a felét sem tudja majd elvégezni annak, amit eltervezett. De lássa be: még így is éppen eleget! Mindenesetre kezdje a napot a legsürgősebbel, mert aztán minden más még sürgősebbé válhat! Este ráfér önre egy forró fürdő.

Mérleg 09.23 - 10.23 Őrizze meg a nyugalmát a munkahelyén, és igyekezzen elkerülni a támadásokat. A vitákból ma csak akkor kerülhet ki győztesen, ha inkább bele sem megy. Főleg nem, ha a főnöke akar valami egészen mást, mint ön. A kötözködést csupán a társkapcsolatban, a szerelemben élheti meg jó formájában. Egy párnacsata segít önnek feledtetni az egész napi frusztrációját. Ha társtalan, a kaland ma önre talál.

Skorpió 10.24 - 11.22 Nagyon szerencsés, de nem mindegy, hogy milyen formában akarja megélni ezt a szerencsét. A gyomrát is jobban kellene kímélnie, ezért, ha hódol is a kulináris élvezeteknek, legyen nagyon mértékletes benne! Válassza a minőségi, kímélő ételeket, különben könnyen gyomorégés, vagy bélproblémák lehet a mohósága eredménye. Mostanában amúgy is könnyen hízik. A szellemi élvezeteknek is hódoljon ma!

Nyilas 11.23 - 12.21 A kollégái értékelik a nagyvonalúságát, de ha mindig ön végzi el az ő munkájukat, akkor a végén már elvárják ezt a kegyet. Ez éppen úgy igaz a munkahelyén, mint otthon. Ha mindig ön végzi a házimunkát, akkor a gyerekei, a társa már segítség helyett csak szemrehányást fog tenni önnek. Legyen következetes, különösen, ha kicsi gyerekei vannak! Természetesen mérje fel, mit bírnak!

Bak 12.22 - 01.20 Sokszor érezheti azt mostanában, hogy, mintha elveszítené a fonalat. Talán valamilyen orvosi kivizsgálásra lenne szükség. Ha már régóta szed valamilyen gyógyszert, érdemes lenne utánajárnia a mellékhatásainak is. Az alkoholfogyasztást pedig egészen el kellene felednie. Uralkodó bolygójának az Uránusszal alkotott fényszöge most megkönnyíti önnek az életmódváltást.

Vízöntő 01.21 - 02.18 Egy ideje haragban állt önmagával, de ennek vége: ez egyben azt is jelenti, hogy a társával, vagy más családtagjával is kibékülhet. A kettő ugyanis nagyon szorosan összefügg egymással. Ha engedékenynek tud mutatkozni, akkor az ön élete is gördülékenyebbre vált. A szigorúságnak is csak addig van értelme, amíg nem vált okafogyottá a harag. Bocsásson meg, és lépjen tovább!

Halak 02.19 - 03.20 Önnek nagyon fontos a család, ezért ha a kapcsolatában nincs valami rendben, akkor úgy érezheti, hogy a világ összedőlt ön körül. Ha a társa beteg, akkor ma tehetne valamit az egészsége érdekében. Beszerezhet egy csodagyógyszert, vagy kölcsönkérhet egy orvosi segédeszközt. Ha a munkájában támadtak nehézségei, akkor ön ezen a téren is szolgálhat jó ötletekkel. A szeretete segíti megtalálni a kiutat.

Forrás: blikk.hu