2017. december 18. hétfő, Auguszta
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
-1°C
Felhős / 1°C
k / -1°C
sze / -2°C
Közélet és Művelődés
Égető Réka | 2017-12-05 07:28:10

Bika: nagy kihívás elé állítja az élet

Olvassa el, mit üzennek mára a csillagok!

Bika: nagy kihívás elé állítja az élet

Kos 03.21 - 04.20 A tehetségét ma nemcsak saját maga miatt élheti meg jól és használhatja ki, hanem másoknak is a javára tehet. A segítség, amit nyújt, nem marad viszonzatlan, de akár azonnali elismerésben is részesülhet. A jegyén a mai napon áthaladó Hold fokozottan érzékennyé teszi önt a mások érzéseire is. Az empatikussága a zsenialitásával társulva a nap emberévé teheti önt. Akár még meg is menthet másokat valami bajból.

Bika 04.21 - 05.20 Ma nagy kihívás elé állítja önt az élete, de a jó angyalai nem hagyják el, és sikeresen veszi az akadályokat. Sőt, mi több, nagyot növekedhet is e megmérettetésben. Az egzisztenciális helyzetén is meg fog hamarosan látszani, ha ma jól teljesít. A kívülállók szemében ön egy megbízható és sikeres ember. Ideje lenne, hogy ezt végre ön is elhiggye magáról. Ettől még nem lesz beképzelt.

Ikrek 05.21 - 06.21 Ma nem kell a szomszédba mennie egy kis gonoszkodásért. A helyzet, amiben van, talán tényleg meg is érdemel egy efféle beavatkozást. Valaki a környezetében túlságosan el van magától ragadtatva, holott nincs rá igazán oka. Ha ön jó humorral tudja őt szembesíteni a valósággal, azzal végül is jót tehet. A szembenézés nem kellemes, de a szeretet néha éppen ezt kívánja meg. Legyen őszinte!

Rák 06.22 - 07.22 Túl sokat dolgozott, túl nagy stressz érte önt mostanában a munkahelyén. Ideje lenne végre tisztáznia, hogy kinek pontosan mi is a kötelessége. A mai napon a Szaturnusszal együtt álló Merkúr segít az értelmes tisztázásban, és a feladatok okos felosztásában. Ne féljen attól, hogy valakit megsért: még így is sokkal többet tesz ön bárki másnál. Meg kell osztania a felelősséget! Hosszútávon ez mindannyiuk érdeke.

Oroszlán 07.23 - 08.23 A mai napon valamilyen fontos dolgot kell számon tartania: talán egy határidőt, vagy egy rokona, ismerőse születés- avagy névnapját. Ha megfeledkezik róla, akkor az utóbbi esetben csupán sértődés lehet a következmény, ám a munkaügyi késlekedés anyagi kockázattal is járhat. Ellenőrizze a naptárját, vagy kérdezze meg az élete párját, vagy a titkárnőjét! Az ő agyuk valóságos lexikon!

Szűz 08.24 - 09.22 Ön mindig is nagyon elkötelezett munkaerő volt, mostanában azonban még önmagán is túltehet. Csak azért nem roppan össze ebben a roppant felelősségvállalásban, mivel az uralkodó bolygója nemcsak a Szaturnusszal áll együtt, de az újító és ötletes Uránusztól is jó besugárzást kap. Nehéz kérdésekben önnek lehetnek a legjobb ötletei, amivel megoldhatatlan helyzetekre is talál megoldásokat.

Mérleg 09.23 - 10.23 A jegyében járó Mars szokatlanul akaratossá teszi, ami miatt könnyedén veszélybe sodorhatja magát, és másokat is. Vezessen óvatosan, és ha olyan a munkája, akkor használja az előírt védő felszereléseket! A törésveszély is fokozódhat, és nem is csak a saját csontjait, fogait illetően. Valamilyen műszaki berendezés is kárát láthatja az ön hirtelen haragjának. Ha csapkodni akar, legalább ne értékes holmit!

Skorpió 10.24 - 11.22 A két szerencsebolygó hatását nem szabad kihasználatlanul hagynia! Most kell felépítenie a karrierjét, vagy legalábbis megalapoznia a jövő évi előmenetelét! Tudja jól, hogy az önmagában kevés, hogy jól és sokat dolgozik. Erre fel is kell hívnia a főnöke figyelmét. Az még nem tolakodás, ha ismertetni akarja vele, hogy mit tett le az asztalra, mire képes, és mik a tervei. De keresgélhet máshol is.

Nyilas 11.23 - 12.21 Sokkal sötétebben láthatja a helyzetét, a pozícióját a munkahelyén, mint amilyen az valójában. Ne legyenek kétségei, ön tökéletesen alkalmas a feladatára, és meg is tud felelni az elvárásoknak. A kollégái, a főnöke is megbecsülik. Ha mégis maradna kételye, a mai napon egy baráti hangú elbeszélgetésen eloszlathatja e balsejtelmeket. De a beszélgetést önnek kell kezdeményeznie! Mosolyogjon sokat!

Bak 12.22 - 01.20 Bár még jó egészségnek örvend, azért nem ártana kicsit feltuningolnia az immunrendszerét. Kezdjen el valamilyen vitaminféleséget szedni, vagy növelje ételeiben a gyümölcsök és zöldségfélék arányát! A folyadékbevitelre is érdemes lehet odafigyelnie, és, ha az esztétikai kérdések is izgatják, akkor valamilyen télies időkre szánt arckrémet is jó volna beszereznie. Hajlamos lehet a kiszáradásra.

Vízöntő 01.21 - 02.18 A Vénusz ma kedvezőtlen fényszögben áll az ön uralkodó bolygójával, ezért a szerelmi életével kicsit elégedetlen lehet. Pedig csak egy kis kompromisszumkészséget kellene tanúsítania, és megint minden a régi lenne. Előfordulhat persze, hogy önnek éppen az a baja, hogy már megint minden a régi. Az újdonságok hajszolását másképpen kellene megélnie. A mindig más is unalmassá válhat.

Halak 02.19 - 03.20 Túl sokat fantáziálhat, és bizonyos kérdésekben túlságosan is előre szaladhat. Ha a gyermeke még csecsemő korú, akkor talán korai még a beiskoláztatása miatt aggodalmaskodnia, vagy a nyugdíjesélyeit latolgatnia. Az efféle gyötrődések csak megakadályozzák önt abban, hogy a mának élhessen, tehát boldog lehessen. A zenehallgatás az itt és most idejét hozza vissza az életébe, akárcsak a tánc, vagy a sportok.

Forrás: blikk.hu