2018. január 20. szombat, Sebestyén
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
1°C
Tiszta / 1°C
v / 1°C
h / 0°C
Közélet és Művelődés
Égető Réka | 2017-10-09 07:26:48

Bika: jól gondolja át feladatait!

Olvassa el, mit üzennek mára a csillagok!

Bika: jól gondolja át feladatait!

Kos 03.21 - 04.20 Sok bizonytalanság van most ön körül, és ha túlságosan belemegy a helyzet elemzésébe, attól csak még inkább elbizonytalanodhat. Valamit lépnie kell, hogy legalább maga felől legyen biztos. Az utat ön jelöli ki, de bölcsen teszi, ha ehhez figyelembe veszi a körülményeit is. A mai napon a társától, avagy az üzlettársától is jó tanácsot kaphat. Jól teszi, ha nem mond azonnal ellent, és elgondolkozik a javaslaton.

Bika 04.21 - 05.20 Jól át kell gondolnia a feladatait, ami miatt, lehet, hogy módosítania kell a céljait. Lehet, hogy az eddig bevált életvitelében is átalakulásokat kell eszközölnie. Azért vigyázzon, hogy ez ne a pihenőideje rovására történjen! Nem szabad többet vállalnia, mint amennyit bír! A munkájában ezért nem a mennyiséget, hanem a minőséget kellene többre tartania. Magasabb pozícióba is kerülhetne: megérett rá az idő.

Ikrek 05.21 - 06.21 Nehéz ma nyugton maradnia, folyamatosan tevékenykedne, nem bír otthon, vagy bármi négy fal között ülni. Ha ön olyan szerencsés, hogy a munkaidejét nem kell egy íróasztal mögött töltenie, akkor a mai napon különösen örömét leli benne. A mozgalmasság ma nem fárasztja, sőt, egyenesen boldog, ha így élhet. A nap végén akkor lesz elégedett, ha minden feladatát elvégezhette. Ehhez ma segítsége is akadhat.

Rák 06.22 - 07.22 Szokatlan tervekkel áll elő a főnöke, ami először ellenállást vált ki önből. Azért mérsékelje az indulatait, és gondolja át alaposan magában a javaslatot. Lehet, hogy ez új lehetőségeket jelent önnek, ami végül hasznára válik. Ne siesse el a válaszadást, ne mondjon se igent, se nemet elsőre. Kérjen gondolkodási időt, még akkor is, ha ez nem több, mint öt perc. A másik félnek is nagyon sürgető lehet a dolog ugyanis.

Oroszlán 07.23 - 08.23 Próbálja meg kissé visszafogni az indulatosságát. Ha semmiképp nem tudja kerülni a konfliktusokat, akkor mindig inkább számoljon háromig, mielőtt bárkinek felelne. Estére pedig kérjen kimenőt a családjától. Lazítson egy kicsit. Sétáljon a kutyájával, vagy kérje kölcsön a szomszédét, ha önnek nincsen. Az állatokkal való kapcsolat ma különösen megnyugtató lehet az ön számára.

Szűz 08.24 - 09.22 A jegyében járó Vénusz és Mars, valamint uralkodó bolygója, a Merkúr hatására szellemileg és testileg is csúcsformában lehet. Pörgése már-már idegesítő a nyugodtságot kedvelő társa szemében. Nehéz ma összhangra jutniuk. De a munkahelyén annál inkább értékelhetik a tettrekészségét. Ott ma ön lehet a sztár. Egy konfliktushelyzetben ráadásul a rátermettségét és szakmai hozzáértését is bizonyíthatja.

Mérleg 09.23 - 10.23Jobb önnek, ha keresi a mások társaságát, mintha magára maradna ma este. Túlságosan elővehetik a komor hangulatok, és a meg nem oldott élettervek most a tükörből visszasírnának. Pedig ön előtt az élet, vegye észre a lehetőségeket is! Most, szinte utolsó esélyként a sorstól, olyan ajándékkal kegyelhetik a csillagok, mely révén egy csapásra megoldódhatnak társkapcsolati gondjai.

Skorpió10.24 - 11.22 Nyugodtsága már szinte idegesítő a kedvese szemében. Talán igaza is van abban, hogy ön hajlamos "belealudni" a helyzetekbe. Nem csinálhat mindent olyan lassan, ahogy szokott. Egy kicsit fel kellene gyorsulnia, ha lépést akar tartani. Az uralkodó bolygójával kedvező fényszögben álló Vénusz és Mars segítenek önnek abban, hogy végre aktivizálódni tudjon. Bízzon a hatásban, amit kelteni tud!

Nyilas 11.23 - 12.21 Ez az elmélyült gondolkodás napja: törődjön azzal, amiért e világra született. Az ön jegye a szellem házával analóg, tehát elsősorban szellemi ember. És ez független még attól is, hogy milyen munkát végez. Megérteni akar, és az alkotás a lételeme, és nem csak fizikai szinten. Valamiben ma élenjáró gondolatai lehetnek. A gondolatok tettre váltásával sem szeret várakozni.

Bak 12.22 - 01.20 Hajlamos arra, hogy elvonuljon a világ elől, és a problémáit magába zárja. Mégsem teheti, hogy legalább egy valakinek ne kotyogja ki a gondját. Ha nem talál megértő, és főleg titoktartó fülekre, például egy jó barát, vagy az édesanyja személyében, akkor keressen fel egy pszichológust! A kimondott már sokkal kevésbé fogja súlyként nyomni a vállát, mint amit a kimondatlanban hagy.

Vízöntő 01.21 - 02.18 A pénzügyi természetű ügyintézéseket jobb lenne egy másik napra halasztania. A Hold ma az anyagiak házában találkozik a Neptunusszal: a vágyai félrevezethetik, vagy könnyen lehet túlzások rabjává. Ma ráadásul a becsapás, avagy a figyelmetlenség veszélyét is jelzik a csillagai. Ha mégis valamit halaszthatatlan elintézne, megvásárolna, szerződést kötne, akkor legyen gondja az apróbetűs részekre is!

Halak 02.19 - 03.20 Úgy érzi, újra utolérte önt a szerelem. Ám mielőtt még visszavonhatatlan lépéseket tenne, győződjön is meg érzései igazságáról. Ha ön bírja a viszonzatlan szerelmet, akkor mindenképpen jó. De ha többre vágyik, akkor ne kössön ki akárkinél! A kedvese ott fog önre találni, ahol talán nem is remélte volna. Jól teszi hát, hogy bárhová is hívják önt a mai napon, nem mond ellent az invitálásnak.

Forrás: blikk.hu