2018. február 17. szombat, Donát
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
3°C
2°C
Tiszta / 3°C
v / 2°C
h / -0°C
Közélet és Művelődés
Égető Réka | 2017-11-03 07:24:21

Bika: a szerencse ma Ön mellé szegődik

Olvassa el, mit üzennek mára a csillagok!

Bika: a szerencse ma Ön mellé szegődik

Kos 03.21 - 04.20 Annyira belebonyolódott egy kapcsolatba, annyira eggyé vált a másikkal az élete, hogy emiatt érezheti úgy: nincs tovább. Ez azonban csak az ön jelleméből következik. Ön a kezdetek embere, de nincs fogalma a folytatásról, a biztonságról, és a megszokást az unalommal képes azonosítani. Akkor jár jól, ha a társa folyamatosan kihívások elé állítja önt. Ha tehát nem hagyja unatkozni. Különben ön szélkakas.

Bika 04.21 - 05.20 A szerencse ma ön mellé szegődik a munkájában és a szerelmi életben is. Akármilyen konfliktushelyzetből mesteri módon ki tudja vágni magát, és veszekedő feleket is boldogan kibékíthet, ami által gördülékenyebbé és hatékonyabbá teszi egy egész közösség munkáját. A társával ma nagyszerű estét tölthet együtt, de érdemes lehet akár egy kicsit meg is hosszabbítania. Ha teheti, ma korábban menjen haza!

Ikrek 05.21 - 06.21 A párkapcsolata ma megint csatatér lehet, de ha ön a bölcsebb, akkor hamar véget vethet a vitának. Ám, ha ön is belemegy, amúgy jó mélyen, és nem hagy ki semmi apró részletet a sérelmei felsorolásában, akkor tényleg elmélyítheti a szakadást kettejük között. A félreértéseket, bajokat, persze meg kell beszélni, de nem mindegy, hogy milyen hangnemben. Ha úgy látja, hogy dühödtté válik a helyzet, inkább hallgasson!

Rák 06.22 - 07.22 Minek is kellene a bolhából is elefántot csinálnia? Megteszik ezt ma ön helyett mások. A legjobban tenné, ha egy kicsit ma kívül tudna maradni a vitákon, főleg, ha azok önt nem érintik személyesen. A közös pénzügyekkel kellene inkább komolyan foglalkoznia. Az érzelmi alapú döntések csak akkor vezetnek jóra, ha nem dühből, hanem szeretetből hozza meg azokat. Vigyázzon ma az értékeire!

Oroszlán 07.23 - 08.23 Mindenki volt kezdő, ha ön az, akkor ne szégyelljen kérdezni! Még akkor sem, ha nem mai csirke, csak történetesen olyan feladatot kapott, amiben nem mozog otthonosan. A kollégája, akitől kérdez, aki segít önnek, még ráadásul a szívébe is fogja zárni önt. És ez alighanem kölcsönös érzelem lesz. A tudásvágya komolyabb tanulmányokra is hajthatja önt. Ön jó pap, miért is ne tanulna?

Szűz 08.24 - 09.22 A kapcsolata átalakulóban van, de vigyázzon rá, hogy az érzelmek ne meneküljenek el belőle! Ha úgy érzi, hogy túl sokat vannak távol egymástól, akkor szervezzen egy közös kirándulást a hétvégére, lehetőleg kettesben, valami kellemes kvártélyba vagy wellness szállóba! A testvére, vagy valamelyik rokona is segíthet önnek abban, hogy jó helyet találjon jó áron. Egy vetélkedőn ma nyerő lehet.

Mérleg 09.23 - 10.23 Egy közéleti rendezvényre, vagy kulturális eseményre hívják, de önnek semmi kedve elmenni. Szívesebben maradna otthon, vagy a barátaival töltené az estét, vagy egyszerűen csak beülne egy rég óhajtott filmet megnézni. Ha ki tudja vonni magát az eseményről anélkül, hogy ez a társadalmi helyzetét megingatná, akkor tegyen úgy! Ha nem, akkor jelenjen meg, és idejében távozzon, angolosan akár. Majd kimagyarázza.

Skorpió 10.24 - 11.22 Uralkodó bolygója a Vénusszal alkot kedvezőtlen fényszöget: szerelmi bánat, oltatlan vágy gyötri, ezért van olyan kötözködős kedvében. Pedig jobban tenné, ha nem vitatkozna feleslegesen! Talán éppen az lehetne az ön ügyében közvetítővé, akit annyira leteremtene ma. Mert a szerelemben ma egy segítőre lenne szüksége. Bölcs tanácsra egy öreg hölgytől. Még, ha az anyósa is az illető.

Nyilas 11.23 - 12.21 Ön nem csak okos, de bölcs is, ezért tudja jól, hogy bizonyos helyzetekben az nagyon kevés, hogy önnek van igaza. Ma is ilyen áll elő, amikor is belátja, hogy az engedékenységével közelebb juthat a céljaihoz, vagy az emberek szívéhez (ami esetleg ugyanaz), mint azzal, ha szigorúan köti az ebet a maga igazságához. A fizikai törvényeket persze nem kérdőjelezheti meg, de az érzelmekben sokféle igazság van.

Bak 12.22 - 01.20 Sokakkal ellentétben önnek nem esik nehezére reálisan látnia a dolgokat. Néha éppen ez a baj, hogy olyan kevés illúzióval kezeli a dolgokat. Ahol más lágyságot és szívességet lát, ön éppen ezért esendőséget. A társául is egy olyan embert választana, aki önhöz hasonlóan kemény. De ezzel valójában nagyon is meggyűlne a baja! Szóval becsülje meg a lágyabb, szelídebb, kissé talán kétbalkezesebb embereket!

Vízöntő 01.21 - 02.18 Alig bírja beosztani az idejét, annyi a tennivalója. A nehézségei részben ebből adódhatnak, de másrészt meg abból, hogy nem hajlandó segítséget igénybe venni. A legjobb, ha ma korán kel, és elfogadja a jószándékú tanácsokat, még inkább, a felajánlott segítséget! Egy kollégája gyorsabban, és jobban is meg tudná csinálni azt, ami önnek keserves kínlódás árán sem biztos, hogy menne.

Halak 02.19 - 03.20 Romantikus és álmodozó, de a lelke ma sérülést szenvedhet. A legjobb, ha nem veszi a lelkére a főnöki kritikát, csupán annak tartja, ami: jogos elvárásnak. Ha így fogja fel a dolgot, és elvégzi, amit elvárnak öntől, akkor utána belevetheti magát a nagybetűs életbe, és gondolkozhat újra az álmairól. Egy külföldi utazást tervez, sőt, akár bele is vághat az elkövetkező hétvégén. Kössön biztosítást!

Forrás: blikk.hu