2017. december 16. szombat, Etelka
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
4°C
-0°C
Tiszta / 4°C
v / -0°C
h / -0°C
Közlekedési és Kék hírek
Soós Kata | 2017-04-18 09:56:54

Betörte felesége autójának szélvédőjét

Garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás egy 32 éves hódmezővásárhelyi férfi ellen április 13-án, aki a Bánya utcában ráugrott a válófélben lévő felesége által használt gépjármű motorháztetejére, majd annak szélvédőjét betörte. A rendőrök a gyanúsítottat elfogták és büntetőeljárást indítottak ellene.Az elmúlt hét vásárhelyi rendőrségi eseményeit hallhatja -olvashatja.

Szenti Szabolcs, rendőr alezredes, kapitányságvezető-helyettes:

Betörte felesége autójának szélvédőjét

Lakossági bejelentés alapján értek tetten a rendőrök egy 26 éves helybeli férfit április 14-én késő este, aki betörte a Csengettyű köz 8. szám alatti társasház lépcsőházi kapujának üvegét. A helyszínre érkező rendőrök a férfit a közelben elfogták és előállították. Ellene garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Április 15-én 22 óra 40 perckor érkezett bejelentés a rendőrség segélyhívószámára arról, hogy egy akkor még ismeretlen személy életveszélyesen megfenyegetett egy nőt a Kincses temetőnél, majd a sértett segítségére kelő férfit egy sörösüveggel fejbe vágta. A helyszínre érkező rendőrök a közelben elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 26 éves helybeli férfit. Ellene felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és zaklatás vétsége miatt indult büntetőeljárás.

A húsvéti hosszú hétvége alatt 3 ittas járművezetőt fogtak el a rendőrök, közülük kettőt Mindszentet, egy embert pedig Hódmezővásárhelyen. Egyikük április 14-én az esti órákban Mindszent felől Mártély felé haladt autójával. A férfi járművével az út menti vízelvezető árokba hajtott. A helyszínre érkező rendőrök elől megpróbált elfutni, de az egyenruhások elfogták és előállították. Mindhárom járművezető ellen járművezetés ittas állapotban vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.