2018. február 22. csütörtök, Gerzson
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
3°C
Eső / 1°C
p / 3°C
szo / -1°C
Regionális Hírek
Égető Réka | 2017-11-06 15:00:29

Belakták az új helyüket

Az elmúlt évet már teljes egészében az új helyükön, a Dr. Rapcsák András utcán töltötte a Mozgáskorlátozottak Csongrád Megyei Szövetségének Hódmezővásárhelyi csoportja. Hétfői taggyűlését is itt tartotta a szervezet, amelyen sorra vették az évben történteket és értékelték is az elvégzett feladatokat.

Belakták az új helyüket

Az idei év az elmúlt esztendők szellemiségében, sok programmal zajlott le. Az ünnepségek közül a farsangot, a nőnapot és az anyák napját is megülte a mintegy 50 tagot számláló vásárhelyi csoport, amely 35 éves múltra tekint vissza.

Belakták az új helyüket

Az új hely: Dr. Rapcsák András utca 52.

Különleges esemény volt a masszázs, a torna és a mágneses ágyterápia lehetősége, illetve az is, amikor júniusban Orovecz Istvánné Licuska a tiszakécskei nyugdíjas találkozón második helyezést ért el énekével. Augusztusban bográcsozást is tartott a szervezet, októberben pedig az Őszi Tárlatot tekintette meg a csoport. Szintén októberben a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban részt vettek Torontál testvérváros és Hódmezővásárhely hagyományőrző nótaestjén. Seresné Kapu Mártátáól ebben az évben is többször kapott a csoport hangfürdő-terápiát.

Belakták az új helyüket

Dezsőné Czakó Ilona

A Dr. Rapcsák utcára tavaly októberben költözött a Mozgáskorlátozottak Csongrád Megyei Szövetségének Hódmezővásárhelyi csoportja. „Nagyon szép, tágas irodákkal rendelkezik ez az új hely. Másabb, mint az előző, sokkal világosabb, hangulatosabb. Jól érezzük itt magunkat” – fogalmazott Dezsőné Czakó Ilona csoporttitkár. Hétfőn és szerdán tartanak minden héten fogadóórát, ilyenkor bármiféle problémával felkereshetik őket a tagok.

Belakták az új helyüket

Az év hátralévő részének programjait is megbeszélték: a Mikulásra, az adventre való készülés fogja kitenni a 2017-es év maradékát.

Belakták az új helyüket

A rendezvény hagyományosan ebéddel zárult.

Belakták az új helyüket

ÉR.