2018. február 25. vasárnap, Géza
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-3°C
-5°C
Felhős / -3°C
h / -5°C
k / -5°C
Közélet és Művelődés
Égető Réka | 2017-11-02 07:26:46

Bak: szorosabbá válhat kapcsolata párjával

Olvassa el, mit üzennek mára a csillagok!

Bak: szorosabbá válhat kapcsolata párjával

Kos 03.21 - 04.20 Tévedni emberi dolog, de az is önön múlik, hogy vajon képes-e kiköszörülni a csorbát. Amit elrontott, ma megjavíthatja. Ha valakit megbántott, ma bocsánatot kérhet, és biztos lehet afelől, hogy meg is bocsátanak önnek. A mai napon még a lehetetlen kérések is teljesülhetnek. Társalogjon az égiekkel! A halottak napja közeledik, akár egy temetőlátogatást is beiktathat mára. Rendezni kell a sírokat, a helyzeteket.

Bika 04.21 - 05.20 Bár önmagának és másoknak is éppen az ellenkezőjét bizonygatta, valójában eddig csak menekült a boldogság elől. Most jött el az ideje annak, hogy hagyja magát végre utolérni. A mai napon akár meg is kérhetik a kezét, vagy ön teheti meg ugyanezt. A Jupiter valósággal követeli a helyzete legalizálását. Ha pedig ezen már túlvan, akkor másféle szerződéseket köthet. Üzleti szövetséget is akár.

Ikrek 05.21 - 06.21 A szerelem egy régi kapcsolatban is fellobbanhat újra, de arról önnek kell gondoskodnia, hogy a hamu alatti parázs újra fellobbanjon. Ön ismeri a legjobban a társa gyengéit, hát hasson is ma azokra! A legjobb, ha valamilyen kulináris élvezettel szolgál, de persze ne vigye túlzásba! Az elnehezítő ételek nem kedveznek a tűznek. Az afrodiziákumok hatását kipróbálhatja: paradicsom, tojás, fahéj, koriander.

Rák 06.22 - 07.22 Ha a környezete folyamatosan attrocitásoknak teszi ki önt, akkor ez azért is lehet, mert ön valójában egy álomvilágban él. Ha végre veszi a lapot, és megengedi, hogy a valóság áttörjön képzelete hagymaburkain, akkor ez az áldatlan állapot is egy csapásra megszűnhet. A társa kitörései valójában az ön mélytudatának ellenkezéseit tükrözik. Ha ezt megérti, a megoldás lassan kézenfekvő lehet az ön számára is.

Oroszlán 07.23 - 08.23 Ma a szokottnál is zaklatottabb napja lehet a munkahelyén, mivel érzelmileg is túlságosan belemerülhet a problémák tengerébe. És, ami még rosszabb, a haragos csetepatékba, féltékenységi és irigykedési kapcsolatokba. Pedig önnek nem kellene! Eddig mindig is megvolt önben az igény arra, hogy fenségesen távol tartsa magát az efféle kicsinyességektől. Ma miért nem tesz így?

Szűz 08.24 - 09.22 Ma még rengeteg a dolga, de ugyanakkor szükségét érzi már annak, hogy ráhangolódjon a családjára. Önnek mindig is nagyon fontos volt a rokonsága, a felmenői.

Mérleg 09.23 - 10.23 Uralkodó bolygója mellett a Mars is az ön jegyében jár. Ezért egyszerre lehet vonzó, és hódító. A rámenősség azonban csak akkor áll jól önnek, ha abban is inkább a vonzerejére támaszkodik. Az agresszió sem áll most öntől távol, de ne direkt módon támadjon, hanem inkább a humorát használja! Ha megnevettet valakit, az azt sem fogja bánni, ha egy kis kritikát is vegyít a szavaiba. El is fogadja öntől.

Skorpió 10.24 - 11.22 Ma learathat babérokat és valósággal sütkérezhet a sikerben. A jegyében járó nagy szerencsebolygó ezerrel működik, és a Nappal együttállva ma még fényesebben ragyoghat élete egén. Ha bármilyen állást megpályáz ma, biztos lehet a sikere felől! Ne értékelje le magát, de ne is essen túlzásokba! Ebből következik, hogy minél jobban áll önismeret dolgában, annál sikeresebb és teljesebb életet élhet most.

Nyilas 11.23 - 12.21 Uralkodó bolygója ma a Nappal áll együtt, ami lehetőséget teremt önnek arra, hogy tisztábban lássa, és jól értékelje a helyzetét. A távlati tervek is ma világosabb színben tűnhetnek fel, és könnyebben dolgozhat ki jó terveket. Nem kell azonban még mindent feltárnia, különösen a pénzügyek érdemelnek meg egy kis titoktartást. A szegénységnek azonban még a látszatát is kerülje el!

Bak 12.22 - 01.20 Ma még szorosabbá válhat az amúgy is harmonikus kapcsolata a kedvesével, és ez jót tesz mindkettejük lelkivilágának. A barátság is fontos az ön számára: ha vannak közös barátaik, az csak még szorosabbá és elválaszthatatlanabbá teszi az önök kettősét is. Szervezzen hát mára is baráti találkozót! Ha pedig még nincs társa, akkor a mai napon egy baráti kapcsolat kezdhet átalakulni azzá.

Vízöntő 01.21 - 02.18 Uralkodó bolygói harmonikus fényszögét még kellemesebbé teszi a szerencsecsillag állása: a mai napon a hivatásában éppen annyira sikeresnek érezheti magát, mint amilyen szerencsésnek tudhatja magát a szerelemben, a társkapcsolatban. Akár egy kinevezést is kaphat ma, ami a távlati terveit még fényesebbé teszi: a jövőt a kedvesével karöltve látja. Biztos lehet a boldogsága felől.

Halak 02.19 - 03.20 Uralkodó bolygója ma a Neptunusszal teljesen ellentétes hatású Merkúrral áll konstellációban. Nem is csoda, hogy ma fából is tud vaskarikát csinálni. Tökéletes nap ez a színjátszásra, a megtévesztő pajkoskodásra, és a baráti beszélgetésekre. Most azt is meghallja, amit mások ki sem mondanak. Valósággal átlát az embereken. Ennek ellenére, egy még nagyobb csaló még önt is megvezetheti. Ne kössön szerződést!

Forrás: blikk.hu