2018. február 18. vasárnap, Bernadett
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
-0°C
Eső / 1°C
h / -0°C
k / 1°C
Sport
Szeri Csaba | 2017-09-11 10:30:36

Az utolsó pillanatban vesztett pontot a Makó

Kiválóan kezdődött a szintén újonc Iváncsa elleni NB III-as bajnoki a Makó FC számára. Végül azonban mégis a vendégek szerezték meg a három pontot a fordulatos találkozón.

Az utolsó pillanatban vesztett pontot a Makó

Bő 10 percnyi játék után két góllal ment a Makó az NB III 5. fordulójában rendezett Iváncsa elleni mérkőzésen.

Előbb Babolek Zoltán talált be hét perc foci után, majd újabb öt perc elteltével István László igyekezett nem lemaradni a társa mögött a gólszerzésben.

Az Iváncsa azonban nem adta fel és nekik lett igazuk. Bő félóra után Majláth Henrik szépített, majd perceken belül már egyenlő volt az állás. Tóth Imre ért rosszul a labdába, aminek köszönhetően a saját kapuban kötött ki a játékszer.

A második játékrész nagy küzdést és hajtást hozott, de sokáig úgy tűnt, hogy újabb gólt már nem láthat a publikum. Az utolsó utáni pillanatban viszont mégis rezdült a háló, a hazai drukkerek számára nem volt túl örömteli, hogy Garamvölgyi kapujában. Balogh László a 92. percben tudta megszerezni a három pontot az Iváncsa számára.

A Makó így továbbra is nyeretlen az NB III-ban. A hatodik fordulóban a szintén nem túl jól muzsikáló Kozármisleny otthonába látogatnak Méhes Tibor tanítványai.

NB III. Közép csoport 5. forduló

Makói FC – Iváncsa KSE 2-3 (2-2)
Makó, Makó Város Sportcentrum. Vezette: Takács Tamás (Zahorecz Roland, Belicza Bence Péter).
Makó: Garamvölgyi – Lipták, Tóth I., Varga (Tóth T., 59’), Sirokmán, Rakonczai, Széll, István L. (Szil – a szünetben), Bánóczki (Takács J., 82’), Gémes, Babolek. Vezetőedző: Méhes Tibor.
Iváncsa: Dániel Cs. – Balogh L., Kertai, Majláth, Aradi, Folmer (Berényi, 68’), Imrik, Fekecs, Szauter, Pribék, Bartha T. (Cseszneki, 53’). Vezetőedző: Domján Attila.
Gól: Babolek (7’), István (11’) ill. Majláth (36’), Tóth I. (öngól – 39’), Balogh L. (92’).
Sárga lap: Varga (37’), Széll (75’) ill. Kertai (10’), Majláth (73’)

szcs
Fotó: szegedma.hu