2018. február 24. szombat, Mátyás
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
-5°C
Felhős / 1°C
v / -5°C
h / -5°C
Rádió 7 hírei
Czabarka János | 2017-09-07 14:47:50

Az Indián Nyár a buli hullámain érkezik

Szeptember 16-án 13 órától elindul az Indián Nyár a makói Hagymatikumban, melynek lebonyolításában a Rádió7 szerkesztősége kiemelt szerepet vállalt.

Az Indián Nyár a buli hullámain érkezik

Lajtosné Papp Noémi a Hagymatikum marketingcsoportjának vezetője a promenad.hu kérdésére elmondta, hogy ebben az évben is kiemelt szerepet kap a zene, hiszen ez egy közös nyelv a szórakozni vágyók között.  Az idei fesztiválra is számos külhoni vendéget várnak. Örömteli, hogy a Partiumból, Vajdaságból a Dunántúlról és Budapestről is egyre többen érkeznek.

Mindez nem lehet véletlen, a programkínálat sokszínűsége garanciát jelent a felhőtlen szórakozásra. A vendégek találkozhatnak többek között Bagi Mátyás funkcionális trénerrel, Zalai Zsolt koktélkészítővel, a Makói  Majorette Egyesülettel, Kovács Zsigmond (KovZsi) karikaturistával és persze a Rádió7 munkatársaival is.  Ők gondoskodnak a csillámtetoválásról, a Vízi Diszkóról is.
A lubickolás mellett egész nap várja a látogatókat a football-billiárd, az élő csocsó, élő szumó, valamint a kézműves gyermekfoglalkozások.