2018. február 21. szerda, Eleonóra
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
3°C
1°C
Eső / 3°C
cs / 1°C
p / 2°C
Rádió 7 hírei
Tudósító | 2017-07-15 12:05:06

Az építési területek biztonságáról

A nyáron megsokszorozódó építkezések, felújítási munkálatok velejárója, hogy nagyon sok értékes alapanyag hever gyakorlatilag a szabad ég alatt. Nagyon fontos, hogy ezek védelméről megfelelően gondoskodjunk! A Hódbizalom Vagyonvédelmi Kft. évtizedes, széleskörű, magas színvonalú szolgáltatásainak köszönhetően építési területünk biztonságát a legjobb kezekben tudhatjuk. Nagy Sándorral, a kft. tulajdonosával arról beszélgettünk a szombat délelőtti Családi magazinban, hogy pontosan hogyan is oldhatjuk meg az építkezéshez tartozó anyagi javaink biztosítását.

Az építési területek biztonságáról

Nyáron az építkezések száma megsokszorozódik, hiszen a jó időnek köszönhetően a munkálatok gyorsabb ütemben tudnak zajlani, a száradást igénylő felületek is sokkal hamarabb elkészült állapotba kerülnek. Legtöbbször, az építési területen nagy mennyiségű és óriási értékű alapanyagok vannak, amelyek biztonságban tudása kulcskérdés, hiszen jelentős anyagi kárunk származhat abból, ha eltulajdonítják azokat. Hogyan tudjuk biztosítani az anyagok, eszközök védelmét? A Hód Bizalom Vagyonvédelmi Kft. ebben is segít!

A nyitott térben tárolt alapanyagokat, eszközöket egyrészt elektronikai biztosítás révén óvhatjuk. Ez az épületekbe, építményekbe való illetéktelen behatolás, valamint a védett értékek eltulajdonítási kísérletének automatikus jelzésére szolgáló elektronikus eszközök alkalmazását jelenti.

Másrészt kiemelten fontos, hogy körbe legyen kerítve az adott terület, ez munkavédelmi szempontból egyébként előírás, amelyet a kivitelezőnek illetve a tulajdonosnak be kell tartani. Ha ugyanis egy körbe kerített területre történik behatolás, akkor az illegális, és bűncslekeménynek minősül, ámbár ha nem volt elkerítve az adott terület, azt is mondhatja a behatoló, hogy éppen arra járt.

Külön figyelmet érdemel az építkezés félkész állapota, amikor például nyílászárók, villanyszereléshez szükséges eszközök vannak a területen, ezek összeértéke megközelítheti a több millió forintot is. Érdemes élő őrzéssel is biztosítani az építkezést egészen addig, amíg be nem szerelik ezeket.

A Hódbizalom Vagyonvédelmi Kft. megbízható segítséget nyújt építési területünk védelmében is, a cég évtizedes múltjának és szerteágazó szolgáltatási körének köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy óvni kívánt területünk és értékeink védelme a legjobb kezekben van!

A Hódbizalom Vagyonvédelmi Kft-vel az alábbi elérhetőségeken keresztül vehetjük fel a kapcsolatot: Hódmezővásárhelyen, az Andrássy út 35. szám alatt, vagy telefonon: a 0662/ 222 383, a 0620 91 36 758, és a 0620 95 22 179- es számokon.

 

Ács Helga