2018. január 19. péntek, Sára
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
3°C
2°C
Köd / 3°C
szo / 2°C
v / 1°C
Közlekedési és Kék hírek
Megyeri József | 2017-03-13 10:08:25

Az ajtóba rúgott az ittas férfi

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság illetékességi területén az elmúlt héten történt kék híreket Mészáros Csaba, címzetes rendőr őrnagy, megbízott közlekedésrendészeti osztályvezető foglalta össze. Hangbejátszással!

Az ajtóba rúgott az ittas férfi

2017.03.11-én 15:15 órakor Hódmezővásárhelyen a Gellért utcán közlekedett egy hódmezővásárhelyi férfi az általa vezetett VW Golf típusú személygépkocsival, majd amikor a Gellért utca és Tuhutum utca kereszteződéséhez érkezett nem adott elsőbbséget a Tuhutum utcán közlekedő motorkerékpárosnak, melynek következtében a neki balról érkező motorkerékpáros az személygépkocsi bal hátuljának ütközött. A motorkerékpáros személy – az általa használt védőfelszerelésnek köszönhetően - a baleset következtében 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Az ajtóba rúgott az ittas férfi

2017.03.12-én 15:25 órakor Székkutasról érkezett bejelentés a 112-es segélyhívó számra, miszerint az ott található egyik szórakozóhelyen egy hódmezővásárhelyi férfit ittassága miatt nem szolgálták ki, aki ezt követően kívülről a vendéglátóhely ajtajába rúgott, melynek következtében az ajtó üvege betört. A cselekménnyel okozott kár: 80.000,- Ft. Az ügyben eljárás indult.

A rendőrség felhívja a szórakozásra vágyó állampolgárok figyelmét arra, hogy szórakozásuk során lehetőség szerint csak annyi alkoholt fogyasszanak, mely nem jár hátrányos következménnyel mások szórakozására esetleg pihenésére. A túlzott alkoholfogyasztás - amellett, hogy káros az egészségre – következménye lehet, hogy a gátlások csökkenésével az ember könnyebben követhet el jogsértést, vagy válhat bűncselekmény áldozatává.

Az eseményeket meg is hallgathatja Mészáros Csabától:

Az ajtóba rúgott az ittas férfi

Felhívják továbbá a közlekedők figyelmét arra, hogy a jó idő beköszöntével a motorkerékpárral közlekedők száma a közutakon megnő. Közlekedésünk során mind a gépkocsivezetők, mind pedig a motorkerékpárosok (segédmotor-kerékpárosok) legyenek fokozottan figyelmesek, mivel egy esetleges baleset során magasabb a személyi sérülés bekövetkezésének kockázata. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a motoros balesetek megelőzése érdekében az idén is megrendezi szokásos motoros szezonnyitó felkészítő rendezvényét. A rendezvényre áprilisban fog sor kerülni.

Mészáros Csaba

rendőr őrnagy