2018. február 24. szombat, Mátyás
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
-5°C
Felhős / 1°C
v / -5°C
h / -5°C
Regionális Hírek
Nagy Ágnes | 2014-04-24 16:21:32

Az ÁGOTA Alapítványnak gyűjt a kamara - Hangbejátszással!

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Csongrád Megyei Szervezete is részt vesz az április 25-27 között Hódmezővásárhelyen az Állattenyésztési és Mezőgazdasági napokon, ahol a karitatív tevékenység mellett, tájékoztató előadásokkal is készülnek a vendégek részére - tudtuk meg Kispál Ferenctől, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megyei elnökétől.

A 700 négyzetméter kiállító területen 18 kiállítóval találkozhatnak, kóstolhatják kézműves élelmiszereiket, bio, és természetes alapanyagokból készült termékeiket. A Csongrád Megyei Kormány hivatal szakigazgatási szervei kihelyezett szaktanácsadókkal segítik az érdeklődő gazdálkodókat.

Az ÁGOTA Alapítványnak gyűjt a kamara - Hangbejátszással!

A termelők és feldolgozók mellett, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Csongrád Megyei Szervezete számos szolgáltatással várja az érdeklődőket. Falugazdászai, és szakreferensei segítségével tanácsadást nyújt a mezőgazdasági termelés, termékfeldolgozás és értékesítés területén felmerülő kérdésekben.

A rendezvény keretein belül az Ágota alapítvány számára gyűjtést szerveznek, amelyért mindenki számára kiváló minőségű Csongrád megyei termelő által előállított zöldséget adnak ajándékba.

Nagy Ágnes