2017. december 16. szombat, Etelka
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
4°C
-0°C
Eső / 4°C
v / -0°C
h / -0°C
Rádió 7 hírei
Tudósító | 2017-01-11 14:19:57

Akarni kell a változást!

A Rádió 7 szerdai Női magazinjának vendége Fekete Edit, a Yin Yang Klinika tulajdonosa volt, akivel Soós Kata a magány megéléséről beszélgetett. A természetgyógyász véleménye szerint a magányt el kell fogadnunk, ez kulcsfontosságú a sikeres feldolgozási folyamatban.

„Minden ember életében vannak olyan időszakok, amikor egyedül érzi magát, a legtöbben ezt a jelenséget traumaként élik meg, noha ez az élet természetes velejárója. A gyerekek kirepülnek, emberek lépnek ki életünkből, elveszítjük házi kedvencünket. Az űr, amely a veszteséggel létrejött, nem túlélendő, hanem megélendő” – hívta fel a figyelmet Fekete Edit. Ezt követően az elfogadás fázisába kellene átlépnünk, s akarni, tenni azért, hogy feldolgozzuk veszteségünket.

Akarni kell a változást!

A Yin Yang Klinika tulajdonosa szerint a túl sok gondolkodás, és önmagunk sajnálása megbetegedésekhez vezethet. Gyengülhet a tüdőenergia, amely hathat a szív működésére is, nem megfelelően kezdhet el működni az epénk, májunk.

Fekete Edit eredményes feldolgozási stratégiákról is megosztotta véleményét a hallgatókkal: „Törekedjünk az egyensúly megteremtésére, nyissunk embertársaink felé, de ugyanakkor mindig legyen minden nap legalább egy fél óránk önmagunkra is, amikor elvonulhatunk, s olyan tevékenységet végzünk, amely kellemes, kikapcsol, feltölt. Gyönyörködjünk a természet adta szépségekben, végezzünk testmozgást, meditáljunk! Hasznos lehet, ha negatív érzelmi állapotunkban el kezdünk másokon segíteni, szívből. Ez utóbbi hatása: eltereljük figyelmünket, ha jót adunk, jót kapunk vissza.”

Amennyiben segítségre van szükségünk, Fekete Edit fülakupunktúrás kezelésekkel hatékonyan tudja orvosolni negatív érzelmeinket, az energiapontok stimulálása révén oldódik bennünk a fesztültség, a bánat, de csakis akkor, ha mi magunk is akarjuk a változást! Kiváló egyensúlyba-hozó lehet mindenki számára a 3-1-2 meridián torna is, amelyet Edit vezet immár 7 éve, minden szombaton, reggel 9 órától a Gyarmati Dezső és Sportuszoda aulájában. Ez a gyakorlatsor a minden testrészen áthaladó energiaáramlást akadálytalanná teszi, stresszcsökkentő hatással is bír.

A Yin Yang Klinikát megtaláljuk Hódmezővásárhelyen, a Teleki utca 54. szám alatt.

Előzetes bejelentkezés szükséges a 06 30 454 1587-es telefonszámon.

 

Ács Helga