2018. február 22. csütörtök, Gerzson
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
0°C
1°C
Felhős / 0°C
p / 1°C
szo / 2°C
Sport
Szeri Csaba | 2017-05-13 08:01:23

Ajándékot kaptak a kis labdazsonglőrök

Az idei tanév végéhez közeledve ismét meglepetésben részesültek a Bozsik Intézményi Programban résztvevő vásárhelyi ovisok. Kislabda, nagylabda és fair play kártya is akadt a csomagban.

Ajándékot kaptak a kis labdazsonglőrök

12 vásárhelyi óvoda fiataljai vettek részt az idei tanévben a Bozsik Intézményi Programban. Heti edzések és eddig három fesztivál szegélyezte a focikalandot, a beígért ajándékok pedig most sem maradtak el.

„Akik az egész évet végig dolgozzák velünk a heti edzéseken és a négy darab fesztiválon, ők ajándékot kapnak. Ezek a motivációs meglepetések a gyerekek kitartását szolgálják, hogy legyen előttük egy cél, hogy ha egész évben hozzánk járnak, akkor mit is kaphatnak az élményen kívül, amit az edzéseken szerezhetnek.„ - mondta Czibere Adrián, a Bozsik Intézményi Program körzetszervezője.

Ajándékot kaptak a kis labdazsonglőrök

Hozzátette, hogy az idei tanév 203 kisgyermekkel kezdődött, évközben, a pótregisztráció során azonban 27 gyerkőc csatlakozott még a többiekhez, így elérve a 230-as létszámot, ami az elmúlt 2,5 év legmagasabb részvételi aranyát jelenti.

A program a Hódmezővásárhely Egyesített Óvoda 8 intézménye és 4 egyházi óvoda vesz részt.

Ajándékot kaptak a kis labdazsonglőrök

„Két és fél éve keresett meg bennünket Adrián, hogy volna lehetősége az oviknak részt venni ebben a programban. Nagy örömmel vettük a lehetőséget. Az egyesített óvodából idén több mint 120 gyermek csatlakozott, fiúk-lányok vegyesen. A gyerekek nagyon szeretik, a fesztiválok jól szervezettek, az edzőkkel is gördülékeny a közös munka. Adrián pedig garancia a sikerre, hiszen egyben tartja és összefogja a programot, és rendkívül szereti ezt a sportot, amit  a gyerekeknek is átad.” - nyilatkozta Patkósné Dezső Katalin, a Hódmezővásárhely Egyesített Óvoda vezetője.

Ajándékot kaptak a kis labdazsonglőrök

A Bozsik Intézményi Program keretében az elmúlt tanévben három fesztivált rendeztek, az egyiken Nyilasi Tibor is részt vett. Május végén pedig az utolsó fesztiváli programmal zárul a focis kaland, amelyet a fiatalok jövőre már iskolai keretek között folytathatnak. A szervezők tervei szerint a negyedik fesztiválra egy jelenkori magyar válogatott labdarúgót is szeretnének meghívni.

szcs