2018. február 26. hétfő, Edina
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-8°C
-6°C
Tiszta / -8°C
k / -6°C
sze / -5°C
Közlekedési és Kék hírek
Megyeri József | 2017-03-20 09:47:37

A volt élettársát is bántalmazta a férfi

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság illetékességi területén az elmúlt héten történt kék híreket dr. Szenti Szabolcs rendőr alezredes, a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság kapitányságvezető-helyettese foglalta össze. Hangbejátszással!

Az eseményeket meg is hallgathatja Szenti Szabolcstól:

A volt élettársát is bántalmazta a férfi

Március 13-án kora délután Hódmezővásárhely belterületén, az Andrássy úton közlekedett egy kerékpáros a Szent Antal utca irányából a Kossuth tér irányába. A kerékpáros balra kanyarodása közben nem adott elsőbbséget a kijelölt kerékpárúton közlekedő, egyenesen haladó kerékpárosnak és azzal összeütközött. A baleset során az okozó fél 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Március 18-án szintén kora délután Hódmezővásárhely belterületén, a Simonyi utcán a Klauzál utca felől a Kutasi út felé közlekedett egy személygépkocsi, melynek vezetője balra, egy parkolóba kívánt bekanyarodni. Közben nem adott elsőbbséget a vele szemből a Kutasi úton a Klauzál felé egyenesen közlekedő személygépkocsi részére és azzal összeütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A baleset képei:

A volt élettársát is bántalmazta a férfi

A volt élettársát is bántalmazta a férfi

A volt élettársát is bántalmazta a férfi

Őrizetbe vette a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság egy 52 éves helybeli lakost, aki március 10-én délután ittasan vezette személygépkocsiját a városban. A férfi elszámoltatását követően a piacon azzal vádolta meg egy ismerősét, hogy ő értesítette a rendőrséget az ittas vezetéséről, ezért bántalmazta a férfit, akinek ennek következtében a válla eltört.

A megalapozott gyanú szerint a férfi volt élettársát is több alkalommal megverte, melynek következtében a sértett orrcsontja és több bordája eltört. Ellene aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés bűntette, kapcsolati erőszak bűntette és járművezetés ittas állapotban vétsége miatt indult büntetőeljárás. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság őrizetbe vette, a nyomozási bíró – az ügyészség indítványára – elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.

Szenti Szabolcs

kapitányságvezető-helyettes