2017. december 16. szombat, Etelka
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
6°C
-0°C
Felhős / 6°C
v / -0°C
h / -0°C
Közélet és Művelődés
Czabarka János | 2017-08-08 15:58:46

A torokban már készülnek a 2018-as napokra

Bozóki János a Körös-Toroki Napok főszervezője szerint az idei rendezvényük minden eddiginél sikeresebben zárult. Olyan este is volt, amikor létszámstopot kellett elrendelnie, biztonsági okokból.

A torokban már készülnek a 2018-as napokra

 

Furcsa visszaemlékezni, de a KTN, gyakorlatilag egy városi rendezvényből nőtte ki magát. Ami azóta megmaradt, az éppen az, ami miatt már a kezdetekben is sikeres volt: nem csak fiataloknak, de kisgyermekeseknek és idősebbeknek is kínáltak programokat. Ma már több helyszínen, egy időben és a legnépszerűbb zenekarokkal várják a nagyérdeműt. Az igazi élménybeszámolókat valószínűleg azoktól hallhatjuk, akik személyesen is megtapasztalták a feelinget.

A szervezés nem csupán pár hetes munka, hiszen még az idei fesztivál sem ért véget, abban a tekintetben, hogy jelenleg is bontják a színpadokat, zajlanak az elszámolások, de máris született néhány szóbeli megállapodás a 2018-as esztendő fellépő zenekaraival. Ez persze később papírra is kerül, komolyabb szerződés formájában, de Bozóki János és munkatársai most is szem előtt tartják, hogy minden évben „friss hús” is kerüljön az színpadra, vagyis lehet, hogy olyan szárvendégek érkeznek jövőre, akikről most még nem is hallottunk.

Mindenesetre a homokos part, a hangulatos zene… no és persze a vendéglátás máris három ok, amiért a 2018-as KTN sikerét borítékolni lehet.