2018. február 23. péntek, Alfréd
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
2°C
-1°C
Eső / 2°C
szo / -1°C
v / -5°C
Belföldi Hírek
Tudósító | 2017-11-04 12:32:14

A Szűz most változtathat

A bolygók állása sokakban feszültségeket szül, de vannak, akiket a mostani bolygóállás épp tettekre sarkall. Lássuk, ki, mire számíthat!

Kos

Jó a hangulata, jól is alakul a nap, ám délután történhet valami, ami megzavarja az idillt. Ne féltékenykedjen, semmi alapja nincsen, bízzon egy kicsit jobban a párja szeretetében – no meg a saját vonzerejében!

Bika

Ma a csillagok hatására elbizonytalanodik önmagában, érzéseiben. Akkor jár a legjobban, ha ma magára tudja csukni az ajtót, és egyedül töltheti a napot. Ha társaságba kell mennie, ügyeljen arra, mit mond, mert most könnyen lehangolhatja a többieket.

Ikrek

A bolygók nagyszerű előfeltételeket teremtenek egy sikeres naphoz. Most Önön múlik, hogy mit hoz ki ebből! Új ötleteket valósíthat meg, kreatív lehet, tervezheti a jövőt. A rutin munka ezzel szemben kudarcra van ítélve, a régi sérelmek kitárgyalásából pedig most nagy veszekedés kerekedhet!

Rák

Feszült napra számíthat a Rák. Legjobb, ha mindjárt elővesz egy munkát, ami fizikai energiát igényel, lefoglalja és le is fárasztja Önt. Ha csak ül egy helyben, és nem csinál semmit, akkor könnyen megfájdulhat a feje.

Oroszlán

Vidám napja lesz ma, könnyebben megérti majd a többiek igényeit, és rá is tud hangolódni azokra. Az este is jó hangulatban telik majd, valóban ragyogóak a csillagai.

Szűz

Ma nagy erőt érez magában a változtatáshoz s az új dolgokhoz. Ne hagyja feltartani magát, ha kedve van kipróbálni valami újat, valami mást. Talán átrendezhetné az egyik szobát, vagy kipróbálhatna egy új hajszínt, új frizurát.

A Szűz most változtathat

Mérleg

Legyen egy terve, ha meg akarja győzni a többieket. A nevetés gyógyít, és Ön brillírozik, mindenkit megnevettet! Menjen táraságba, mert ma Ön lesz a középpontban.

Skorpió

Fárasztó hetet szeretne kipihenni. Koncentráljon a lényegre, a családjára, a szeretteire. Most nyugodtan vállalhat bármennyi kockázatot, ha eredményt akar elérni.

Nyilas

Meghatározó változásokra számíthat magánéletében. Ha párkapcsolatról van szó, hagyatkozzon bátran a bölcsességére és a józan ítélőképességére. Valakinek van egy jó tanácsa az Ön számára, és erre hallgatnia kellene.

Bak

Kedvére való a fejlődés, az átalakulás. Előnyben részesíti az újdonságszámba menő, ötletes módszereket. Vigyázzon a pénzére, mert a csillagok állása könnyelművé teszi. Vizsgálja meg alaposan, hogy valóban szüksége van-e arra a dologra, amit meg akar venni.

Vízöntő

Parttalan vitába bonyolódik egy nagyhangú alakkal. A heves szópárbaj azt jelzi, hogy bizonytalan. Bármilyen határozottan hirdeti is elveit, az összetűzés arra készteti, hogy jobban átgondolja saját nézeteit.

Halak

Ideális nap ez az igazi pihenéshez, lustálkodáshoz. Töltsön minél több időt egyedül. Érdekes ötletek jutnak majd eszébe, amelyeket hamarosan fel is fog tudni használni. Este buli helyett inkább pihenje ki magát.

Forrás: astronet.hu