2017. december 16. szombat, Etelka
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
4°C
-0°C
Eső / 4°C
v / -0°C
h / -0°C
Rádió 7 hírei
Soós Kata | 2017-08-11 10:17:17

A Szent István tér fesztivál arcát mutatja

Még bő egy hét, amíg elkezdődik Hódmezővásárhelyen a Bor- és Gasztrofesztivál. Az előkészületi munkálatok azonban már tartanak, így a Szent István tér látványa máris előrevetíti az augusztus 20-i ünnepségsorozat hangulatát.

A Szent István tér fesztivál arcát mutatja

 

A hangulat pedig garantált, hiszen olyan sokszínű programsorozat várja a látogatókat, hogy a már kitelepített árusító faházak előtt biztosan rengetegen állnak majd.

Egyelőre még folyamatban van a tér csinosítása is, hogy az a legszebb arcát tudja mutatni az államalapítás ünnepére.

 

A Szent István tér fesztivál arcát mutatja

A nyitónapon, 18-án pénteken 18 órakor ünnepélyesen keretek között indítják útjára a XIII. Bor- és Gasztrofesztivált. 20:30-tól színpadra lép a  Pankastic!, akik  már fennállásuk első éve után kimagasló sikereket értek el.

Majd a Pannonia Allstars Ska Orchestra ad koncertet, ez  a zenekar a magyarországi fesztiválok (Sziget Fesztivál, VOLT, Hegyalja, EFOTT, Mezőtúr, Művészetek Völgye, Reggae Camp) és a szomszédos országok színpadai mellett a földrész nyugati és déli részét is bejárta, így mindenképpen üde színfoltja lesz a vásárhelyi fesztiválnak is.

Fél 11-kor pedig a Balkan Fanatic veszi át a terepet, garantálva a nyitónap sikeres zárását.

A helyszínen nem csak zenékből csemegézhetünk, de minőségi borokat is kortyolhatunk, valamint a házias és különleges ételekből is kedvünkre válogathatunk.

(cj)