2018. január 20. szombat, Sebestyén
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
1°C
Tiszta / 1°C
v / 1°C
h / 0°C
Közélet és Művelődés
Égető Réka | 2017-10-10 07:22:32

A Skorpió nyugodt napra számíthat

Olvassa el, mit üzennek mára a csillagok!

A Skorpió nyugodt napra számíthat

Kos 03.21 - 04.20 Ön nem szereti a köntörfalazást, arra meg végképp képtelen lenne, hogy bárki kedvéért is megjátssza magát. Van azonban egy széles sáv még a hazugság és a nyers igazmondás között. Ha óvatosabban fogalmaz, akkor ráadásul közelebb is kerülhet az igazsághoz. Mert hiszen ki is állíthatná magáról azt, hogy ő volna az igazság egyedüli letéteményese? Emlékezzen a buddhista elefánt meséjére! Vagy olvasson utána!

Bika 04.21 - 05.20 Híres rendszeretete ezekben a napokban cserben hagyja. Ez nemcsak önt, de szeretteit is kizökkenti a kerékvágásból. Ne aggódjon; lehet, hogy ez a megvilágosodás jele. Talán bölcsebb lett, és a rendet most már magasabb szinten keresi. Ám dobja ki nyugodtan azokat a holmikat, melyekre, úgy érzi, hogy ezután nem lesz már szüksége. A rend úgy szinte magától helyreáll, ha nincs felesleges holmi.

Ikrek 05.21 - 06.21 Itt az ősz, és ez elszomorítja önt. Melankolikus zenéket hallgat, bánatregényeket olvas. Beleréved saját szerencsétlen sorsába. Ne tegye! Nem baj, hogy úgy érzi még soha életében nem volt ennyire magányos, még ha ez a társas magány egy furcsa formája is. Mások már jártak így. Kérdezzen egy Szűz jegyűt a kicsit távolabbi múlt tapasztalatairól. Ön most nagyjából azt éli át, amit a Szűzek három-négy évvel ezelőtt.

Rák 06.22 - 07.22 Eddig talán jelentéktelen mellékkörülménynek hitt valamit a munkájában, most azonban egészen más megvilágításba helyeződik a dolog. Egyenesen óriási akadálynak, vagy éppen ellenkezőleg igen nagy segítségnek tűnhet. A főnöke valószínűleg mindkettő kategóriába belekerülhet. Mégis törekedjen vele a jó viszonyra. Egy munkatársában azonban valóságos kincsre lelhet. Sőt, lehet, hogy még szerelemre is.

Oroszlán 07.23 - 08.23 Ön már sikeresen rátalált a problémái forrására, de még nem mert lépni ebben az ügyben. A mai napon azonban valósággal felszólítják önt a csillagai arra, hogy megtegye a megfelelő lépéseket. Most még a kezdeti nehézségekre sem hivatkozhat. Uralkodó bolygója ugyanis olyan erős lökést kap a két szerencsebolygótól, pozitív értelemben, hogy egyszerűen képtelen lesz nem cselekedni. És ez most így jó.

Szűz 08.24 - 09.22 Nagyon sok feladatával végezhet ma, nem is csoda ha úgy érzi, hogy eljött az ideje annak, hogy kisebbfajta értékelésbe bocsátkozzon. A mérleg nyelve alapvetően pozitív, ám mégis, amikor önmagát teszi mérlegre, mindjárt az önnel kapcsolatban élők helyzete is a latra kerül. Persze nem mindenért tehető felelőssé ön, de van, akire talán tényleg jobban oda kellene figyelnie. Elsősorban a gyerekekre.

Mérleg 09.23 - 10.23 Egy hosszadalmas munkája eredményét arathatja le a napokban: ha eddig türelmes volt, akkor most se akarja már siettetni a dolgokat! A kedvét lelte eddig is az aprólékosságban, a mai napon is még pepecselő munkákkal kell foglalkoznia. Ha úgy érzi, hogy a hatóságok, vagy a főnökei is pepecsel, az viszont idegesíti. A türelmet másokkal szemben is tanúsítania kellene! Az úgy lenne igazságos.

Skorpió 10.24 - 11.22 Kivételesen nyugodt napra számíthat, ami lehetővé teszi önnek, hogy jobban átgondolja a terveit, a hosszabb távú elképzeléseit. A célok megnevezésekor azonban jó lenne, ha beszélne a kollégáival, a főnökével, vagy a partnerével. Valamelyiküknek ezek közül erősen köze lehet az ön terveihez. Nem lenne szép dolog éppen az érintettet kihagyni a tervezésből. Ön is jobban jár: több szem többet lát.

Nyilas 11.23 - 12.21 Ha az igaza mellett kell kiállnia, és netán sértve is érzi magát valami miatt, akkor is használjon inkább szép szavakat! Kerülje az arrogáns, otromba kifejezéseket, mert ezeket azután nagyon nehéz lehet már kimagyaráznia. Akármilyen jó volt is a viszony ön és a barátja között, ha az örömbe később üröm merül, akkor már nem lesz utána semmi sem a régi. Azt pedig végül is ön is bánná. Nagyon.

Bak 12.22 - 01.20 Mindeddig kerülte a végleges megoldásokat. Most úgy érezheti, hogy fordult a kocka: a végleges megoldások kerülik ki önt. Ha eddig mindent megtett volna a szabadságáért, most mindent odaadna azért, hogy valahol végre kiköthessen. Nos, ma eljött az ön ideje: végre döntő lépéseket is tehet, hogy megoldja a helyzetét. Persze a sajátos megoldásokról nem kell lemondania. Ön már csak ilyen.

Vízöntő 01.21 - 02.18 Reggel még sötét gondolatokon mereng, és a napja is nehéz lehet, akkor már azonban inkább a pénzügyekkel kapcsolatos teendők foglalhatják le. Ha azonban nem rest odatenni magát, akkor meglepően jó megoldásokat találhat, és estére már egészen felhőtlen hangulata kerekedhet. A társasági élet akkor lehet elsősorban vonzó az ön számára, ha értelmes beszélgetőpartnerre akadhat. Kerülje a pletykafészkeket!

Halak 02.19 - 03.20 Ha eddig egyedül volt is, a mai napon találkozhat valakivel, akivel végre érdemesnek találja majd megosztani az asztalát és az ágyát is akár. Mindkét szerencsecsillag a szerelem házában jár, és ráadásul a tüzes Marssal együtt. Így aztán attól sem kell félnie, hogy ez a szerelem esetleg plátói marad. A tűz, mely önben, vagy a társában fellobban, nagyon ragadós lehet. És még ráadásul tartós is.

Forrás: blikk.hu