2018. február 25. vasárnap, Géza
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-3°C
-5°C
Felhős / -3°C
h / -5°C
k / -5°C
Közélet és Művelődés
Tudósító | 2017-11-11 09:52:26

A Mérleg tele van önbizalommal

A Kosnak ügyelnie kéne arra, mire költ, az Oroszlán ma akár túlzott kockázatot is vállalhat, a Vízöntő magányra vágyik.

Kos

Ma is ügyeljen arra, hogy ne adjon ki szükségtelenül pénzt. Az a veszély fenyegeti, hogy olyan döntést hoz, aminek rossz következményei lehetnek.

Bika

Ma kifejezetten temperamentumos hangulatban van. Vigyázzon, az önfejűségével, konokságával csak ront a helyzeten… Kerülje el a konfliktusokat!

Ikrek

Ellenállásba ütközhet, részben vagy egészben a saját hibájából. Önzősége most erőteljesen megmutatkozhat, valószínű, hogy uralkodni próbál mások felett. Ha nézeteltérése támad valakivel, a legjobb, amit tehet, ha azonnal megbeszéli az illetővel a gondokat.

Rák

Semmilyen kötelező találkozó, semmilyen megerőltető szabadidő program nincs a hétvégére. Olvashat, álmodozhat, filozofálhat egy jó barátjával, menjen sétálni, élvezze a semmittevést.

Oroszlán

Túláradó energiája annyira magabiztossá teheti, hogy értelmetlen kockázatokat is vállalhat. Legyen duplán óvatos, minden tevékenységben, amely potenciálisan veszélyes lehet. Pénzügyi kérdésekben most számíthat a sikerre, ha tervei vagy beruházásai megalapozottak.

Szűz

A mai nap a gazdagságról szól, minden szempontból. Tartsa nyitva a szemét, mert új ajtók nyílhatnak meg Ön előtt, azonban ezeken Önnek kell belépnie!

A Mérleg tele van önbizalommal

Mérleg

Hihetetlen energiával és önbizalommal rendelkezik, de ez néha túlzásokhoz és meggondolatlansághoz vezet. Ne hajszolja magát túl semmilyen téren. Rendszerint a veszteségek időszaka ez, elképzelhető, hogy rosszul ítél meg bizonyos helyzeteket, és emiatt hibázik.

Skorpió

Hajlamos lehet arra, hogy másokkal szemben parancsolóan és erőszakosan lépjen fel. Ezt persze senki sem veszi jó néven, és problémák adódhatnak belőle most, vagy a későbbiek során. Ha ezt el tudja kerülni, szerencsésen alakulhatnak a dolgai.

Nyilas

Ma még foglalkoznia kell a mindennapi apró-cseprő ügyekkel, gyakorlatiasan kell megszerveznie a napot. Este vegyen egy kellemes fürdőt, lazuljon el, és úgy fogja érezni magát, mint aki újjászületett.

Bak

Ma elkezdődhet valami az életében, ami hamarosan szerencsés kimenetelhez, jó változáshoz vezethet. Este nyugalomban tudja lezárni a napot, sok mindent el tudott végezni.

Vízöntő

Nem való ma Önnek a zajos társaság, holott máskor épp Ön a baráti kör szíve-lelke. Jobb, ha az estét egyedül, vagy a párjával, meghitt hangulatban töltik!

Halak

Komoly hasznára válhatnak azok az információk, amiket ma begyűjt másoktól. Néhány olyan embert is az útjába sodor az élet, akik előre lendíthetik a karrierjét.

Forrás: astronet.hu