2018. február 24. szombat, Mátyás
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
-5°C
Felhős / 1°C
v / -5°C
h / -5°C
Regionális Hírek
Czabarka János | 2017-07-12 13:35:55

A makói oktatás ügye nem pártpolitikai kérdés

Közlemény

A József Attila Gimnázium igazgatói pályázata nem pártpolitikai kérdés, a gimnázium jövője városunk és gyermekeink jövőjét jelenti. Arra kérjük a Makón is működő pártokat és politikai szervezeteket, hogy ne használják fel az iskola ügyét pártpolitikai célokra! Még a közeledő kampány sem adhat okot arra, hogy a gimnázium politikai viták, nézeteltérések vagy pártpolitikai akciók foglyává váljon.

Mindannyian köszönettel tartozunk Rója Istvánnak az elmúlt több mint két évtizedes munkájáért, amelynek tisztességéhez méltatlanok azok a politikai nyilatkozatok, amelyek most a sajtóban elhangoznak. Nekünk makóiaknak a legfontosabb kérdésnek annak kell lennie, hogyan lehet a József Attila Gimnázium még erősebb és sikeresebb oktatási intézmény, hogyan tudja még jobban segíteni a gyermekeinket, hogy az általuk vágyott felsőoktatási intézményben folytathassák tanulmányaikat.
A közeledő kampány mindent átpolitizál, de ne hagyjuk, hogy a JAG pártpolitikai kampány célkeresztjébe kerüljön! Gyermekeink jövője mindannyiunk közös ügye, az iskolában nincs helye a politikának!

Fidesz-Magyar Polgári Szövetség
Makói Szervezete

A makói oktatás ügye nem pártpolitikai kérdés