2017. december 17. vasárnap, Lázár
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-1°C
-0°C
Köd / -1°C
h / -0°C
k / -1°C
Rádió 7 hírei
Soós Kata | 2017-08-09 14:12:40

A lakást szeretjük, de abból is belvárosit

Az ingatlanpiac aktuális helyzete szerint az elmúlt félévben leginkább a lakások iránt érdeklődtek a Hódmezővásárhelyen és környékén élők. A lakások helyzete nagyban befolyásolja az árakat, a belvárosi, és a kertvárosi lakások kerülnek a legtöbbe. Vendégem volt a Női Magazinban Törökné Vígh Anita, az Otthon Centrum hódmezővásárhelyi irodájának vezetője.

A lakást szeretjük, de abból is belvárosit

Az Otthon Centrum az egész országban jelen van már 16 éve, a magyar tulajdonú, franchise rendszerben működő cég ingatlan közvetítéssel, hitel közvetítéssel, valamint befektetési- és ingatlanfejlesztési célú tanácsadással foglalkozik. Éppen az országos jelenlét miatt, nem csak helyi szinten tudnak lakást, házat keresni, de az egész országban. Az Otthon Centrum munkatársai A-tól Z-ig végigkísérik egy ingatlan sorsát. Lehet szó eladásról vagy vételről, ha az ingatlanszakértők figyelnek rá, akkor tulajdonképpen a terhet a vásárló és az eladó válláról is leveszik. A lakás vásárlás-eladás mellett teljesen komplex szolgáltatást kapunk; többek között hitelügyintézésben, vagy akár albérletkeresésben is segítenek.

A hitelügyintézésben az Otthon Centrum független hitelszakértője Sándor Mária, aki 20 bank kínálatából segít megtalálni, kiválasztani a számunkra legmegfelelőbbet. A hitelekkel kapcsolatban nehéz általánosságban beszélni, hiszen minden eset más. Mások az igények, a lehetőségek, a paraméterek, szinte minden ember vagy család esetében. És a bankok hitelkínálata is nagyon eltérő, bár alapvető hasonlóságok vannak, mindenhol más egy kicsit a konstrukció, nehéz eligazodni. Sokan mégis megpróbálkoznak vele, mert azt gondolják, luxus egy hitelszakértőtől segítséget kérni, pedig a szolgáltatás ingyenes!

A Hitel Center nem csak jelzáloghitelekkel foglalkozik, vagyis nem csak lakásvásárlással kapcsolatban, de akár autóhitel, áruhitel, személyi kölcsön ügyében is kérhetünk tanácsot. És összeghatár sincs – pár tízezer forinttól, egészen magas összegig – ha szükségünk van hitelre, bátran fordulhatunk hozzájuk. De nem csak kölcsönökkel foglalkoznak, hanem lakás célú megtakarítással is, ami rendkívül hasznos lehet az előre gondolkodóknak, hisz 30%-os állami támogatást kapunk mellé. Illetve biztosítással kapcsolatos kérdésekkel is megkereshetjük az irodát.

Sokan érdeklődnek a NOK és CSOK konstrukciók iránt, ebben is tudnak segíteni az Otthon Centrumban. Kicsivel több adminisztrációval jár, de megéri igénybe venni ezt a fajta szolgáltatást.

Az Otthon Centrumot és a Hitel Centert egy irodában találjuk, Hódmezővásárhelyen, a Szent Antal utca 15. szám alatt, interneten az Otthon Centrumot a www.oc.hu címen kereshetjük. Az iroda telefonszáma: 70/454-49-50, Sándor Máriát, a Hitel Center képviselőjét pedig a 70/454-49-55-ös telefonszámon érhetjük el. Az ingatlan hirdetések mellett minden esetben megtaláljuk az ingatlan tanácsadók telefonszámait. Ha véletlenül egy tanácsadó nem tudja felvenni a telefont, vissza fog bennünket hívni.

sk