2018. január 18. csütörtök, Piroska
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
6°C
4°C
Felhős / 6°C
p / 4°C
szo / 1°C
Rádió 7 hírei
Szabó Viktor | 2018-01-11 20:24:25

A kevesebb néha több

Csütörtökön ismét örülhettek azok, akik a vásárhelyi jégpályán szerettek volna csúszkálni. A napos idő ellenére a hőmérséklet nem emelkedett olyan magasra, hogy be kelljen zárni a koripályát.

A kevesebb néha több

Minden időszakban jól esik a mozgás, főleg ha egy olyan sportról van szó, amit nem űzhetünk az év 365 napján. Ilyen például a jégkorizás. Pár éve még csak az eső jelentette a „veszélyt” a pályára, mostanság azonban már az enyhe tél és a „meleg” is befolyásolja a nyitva tartást.

A kevesebb néha több

Szerencsére csütörtökön egyik zavaró tényező sem volt jelen, így bárki felmehetett a jégpályára csusszanni egyet. Délután ugyan nem voltak sokan a jégen, azonban ahogy a mondás is tartja, a kevesebb néha több. Ilyenkor ugyanis nyugodtabban lehet megtenni az első métereket azoknak, akiknek még soha nem volt kori a lábukon.

A kevesebb néha több

A kicsik ilyenkor szabadabban próbálgathatják a jég adta lehetőségeket, és nem kell attól félniük, hogy véletlen valaki elüti őket. A kicsit gátlásosabbak is merészebbek lehetnek ilyenkor, hiszen ha véletlen fenékre ülnek, nem látják olyan sokan.

A kevesebb néha több

Arról meg már ne is beszéljünk, hogy a szépen kivilágított Kossuth térrel a háttérben, még a lelkünk is jobban érzi magát. Csönd, sport, nyugalom, fények. Kell ennél több?

A kevesebb néha több

Sz.Viktor