2017. május 25. csütörtök, Orbán
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
18°C
20°C
Felhős / 18°C
p / 20°C
szo / 20°C
Rádió 7 hírei
Megyeri József | 2017-02-13 14:31:37

A jövőért dolgozik Az Év Agrárembere

Több mint öt évtizede van jelen a mezőgazdaságban dr. Csikai Miklós. A szentesi Árpád-Agrár Zrt. elnök-vezérigazgatóját választották Az Év Agráremberévé.

A 2014-ben alapított Az Agrárembere Díj azt a küldetést szolgálja, hogy olyan agrárszakembereket mutasson be a nyilvánosság előtt, akik a gazdaság és a társadalom tartóoszlopai, akik rendkívüli teljesítményükkel, ötletgazdagságukkal, céltudatosságukkal, elköteleződésükkel és kitartásukkal sokat tesznek a hazai mezőgazdaságért. További cél a mezőgazdaságban tevékenykedők közéleti munkájának, társadalmi felelősségvállalásának elismerése, kiemelése.

Az elismerést ez alkalommal dr. Csikai Lászlónak ítélték oda. – Megtiszteltetésként élem meg, hogy a neves szakemberekből álló zsűri úgy döntött, nekem adja a kitüntetést – mondta az Árpád-Agrár Zrt. elnök-vezérigazgatója, aki 14 éven át a Magyar Agrárkamara elnökeként tevékenykedett.

A díjazott hivatásának érzi a kertészkedést. – Azért dolgozom, hogy a ma és a jövő generációi értékteremtő munkahellyel rendelkezzenek. Ezért valósítunk meg fejlesztéseket, építünk üvegházakat és nevelünk a mintegy ezer, hazai és határon túli partnerünknek palántát – fejtette ki dr. Csikai Miklós.

A nyertes egymillió forinttal lett gazdagabb, az összeget szakmai terveinek megvalósítására fordíthatja.

A jövőért dolgozik Az Év Agrárembere

Fotó: szentesinfo.hu (Archív)

Megyeri József