2018. február 18. vasárnap, Bernadett
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
-0°C
Tiszta / 1°C
h / -0°C
k / 2°C
Közélet és Művelődés
Tudósító | 2017-03-15 21:31:11

A Jobbik is tisztelgett a hősök előtt

- Az országos pártpolitika hétköznapjainak a gumicsontjai helyett inkább a város hosszú távú fejlesztésével kellene foglalkozni - fejtette ki szerdán a Jobbik makói március 15-ei megemlékezésén Zeitler Ádám önkormányzati képviselő a köszöntőjében. A Petőfi parkban tartott ünnepséget a párt.

A Jobbik is tisztelgett a hősök előtt

A Jobbik makói alapszervezete és ifjúsági tagozata szerdán tartotta a március 15-ei ünnepi megemlékezését a Petőfi parkban. - Mondhatni, hogy már hagyománynak számít, hogy ezt a helyszínt választjuk - tudtuk meg Zeitler Ádámtól. A párt önkormányzati képviselője, valamint dr. Kiss Attila, a Jobbik országgyűlési képviselő-jelöltje mondott beszédet.

A Jobbik is tisztelgett a hősök előtt

Kiss Attila nem csupán újraértelmezte az 1848-49-es forradalom és szabadságharc üzenetét, hanem párhuzamba állította a mai világ történéseivel. Az ünnepséget Sipos Maja Flóra középiskolás szavalata színesített, a diáklány versekkel emlékezett vissza a közel 170 esztendeje történtekre.

A Jobbik is tisztelgett a hősök előtt

Zeitler Ádám a köszöntőjében a várospolitikát ismertette. - Sokkal fontosabbnak tartom ma azt, hogy ne az országos pártpolitika hétköznapjainak gumicsontjaival foglalkozzunk, hanem inkább Makó hosszú távú fejlesztésével - vélekedett a fiatal politikus. Zeitler Ádám szerint a makóiak érdekeit kellene szem előtt tartani, valamint az oktatás, az egészségügy színvonalának a növelését, illetve a fiatalok itthon tartását.

A Jobbik is tisztelgett a hősök előtt

A mintegy ötven jelenlévőnek egy-egy szál fehér szekfűt adtak a szervezők. A beszédek után pedig mindenki odavitte ezt a virágot a Petőfi-szoborhoz, így fejezve ki a tiszteletét - valamint főhajtással - a március ifjak önfeláldozó tettei előtt.

A Jobbik is tisztelgett a hősök előtt

Munkatársunktól. K.