2018. január 21. vasárnap, Ágnes
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
-0°C
Felhős / 1°C
h / -0°C
k / -1°C
Közélet és Művelődés
Tudósító | 2017-11-11 21:01:22

A jó manófalvi manók és katicák - Galéria!

Manófalvi manók és katicák perdültek a színpadra szombat este a maroslelei faluházban, hogy megalapozzák a kiváló programot. A Zengő Óvoda jótékonysági bálját természetesen az intézmény csoportjai nyitották meg. A bevételből az udvari játszóteret kívánják fejleszteni.

A jó manófalvi manók és katicák - Galéria!

A maroslelei Zengő Óvoda esztendőről esztendőre megszervezi a jótékonysági bálját. Mindig más célra fordítják az esemény bevételét. A szombat esti összejövetelre azért jöttek el nagyon sokan - zsúfolásig megtelt a faluház nagyterme - hogy segítsenek az ovi udvarán lévő játszótér tovább bővítésében. A bálon a tánchoz a zenét Arany-Tóth Attila és Ajzelt József szolgáltatta.

A jó manófalvi manók és katicák - Galéria!

- Az óvodabál mindig egy olyan alkalom, ahol szükség van az összefogásra, ahol szükség van az összetartozásra - mondta köszöntőjében Bányai Anita. Az intézmény vezetője Szent Pál apostolt is idézte: Ne azt keressétek, ami széthúz és megoszt benneteket, hanem azt, ami összeköt! - Szerencsések vagyunk, hiszen nap mint nap úgy dolgozhatunk, hogy egy összekovácsolódott csapat teszi mindezt - emelte ki Bányai Anita.

A jó manófalvi manók és katicák - Galéria!

A hagyományok szerint most is a kis ovisok produkciói nyitották meg a bált. A manófalvi manók és a katicák is kitettek magukért, hiszen óriási lelkesedés fogadta a fellépésüket. Nem csupán a kicsit elfogult szülők, testvérek és rokonság, hanem a faluház teljes vendégserege visszatapsolta a kis táncosokat.

A jó manófalvi manók és katicák - Galéria!

Az egyik kis katica, vagyis Török Jázmin is nagy odaadással lépett színre. - Zebrának öltöztem és úgy táncoltam a többiekkel - árulta el a 4 esztendős kislány. Jázmin kedvenc állata nem a csíkos lóféle, hanem épp ellenkezőleg, az egyik legnagyobb ellensége: az oroszlán. - Szívesen rajzolok, s akkor többnyire az állatok királyát - mondta végül a kis táncos.

A jó manófalvi manók és katicák - Galéria!

Török Jázmin

Munkatársunktól. K.