2017. december 17. vasárnap, Lázár
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-1°C
-0°C
Köd / -1°C
h / -0°C
k / -1°C
Önkormányzatok hírei
Tudósító | 2017-06-09 18:59:04

A JAG legjobb tanárai

A József Attila Gimnáziumban folytatódott pénteken a makói pedagógusok jutalmazása. Az önkormányzat és a Makó Város Fejlődéséért Közalapítvány több éve így ismeri el azok munkáját, akik a legtöbbet tettek a felnövő generációért. A JAG-ban kilencen vették át a jutalmukat.

A JAG legjobb tanárai

Az idén összesen 9 millió forinttal jutalmaznak meg 79 makói pedagógust. Az önkormányzat és a Makó Város Fejlődéséért Közalapítvány ezzel is megköszöni azok áldozatos munkáját, akik ebben a tanévben a legtöbbet tettek a diákokért. Pénteken a József Attila Gimnáziumban kilencen vehették át a jutalmukat Farkas Éva Erzsébet polgármestertől és Gilicze Jánostól, a közalapítvány felügyelőbizottságának elnökétől.

A JAG legjobb tanárai

- Közösségünk legfontosabb tagjai a gyerekek, hiszen ők képviselik a jövő nemzedékét, ezért a velük foglalkozó pedagógusok, óvodapedagógusok munkája igen jelentős - fejtette ki Farkas Éva Erzsébet. A polgármester hozzátette: ez a jutalom csekély ahhoz képest, amekkora hálával is tartoznak a tanároknak.

A JAG legjobb tanárai

A JAG 42 pedagógusa közül pénteken kilencen kaptak jutalmat. A névsor: Illés Emese biológia-kémia-környezetvédelem, Kozák István testnevelés, Kürtösi Sándor fizika-technika, Martinuszné Korom Gabriella igazgatóhelyettes, Medveyné Nagy Csilla angol, Nyuzó Béla Zsolt magyar, Palotás György magyar-történelem-latin, Péczelyné Gerencsér Zsuzsanna biológia-kémia és Vezsenyi László testnevelés szakos tanár.

A JAG legjobb tanárai

Kozák István idei tanéve a 35., s egyben az utolsó is, mivel nyugdíjba vonul. Ez azonban nem jelenti azt, hogy pihenni fog, hiszen a lehetősége adódik, akkor szívesen foglalkozna úszásoktatással. A Makó KC serdülőcsapatának továbbra is az edzője marad, vagyis nem fog elszakadni a sporttól. De hogyan is lett belőle pedagógus? - a választ tőle itt hallja:

A JAG legjobb tanárai

A JAG legjobb tanárai

Munkatársunktól. K.